Doar o ipoteză: NASA a publicat, fără să vrea, fotografia unei „nave-mamă” extraterestre pe Lună, lungă de peste 10 km!?? De asta n-au mai fost americanii pe Lună de mai bine de 50 de ani?


nava-mama-lunaCunoscutul ufolog Scott C. Waring a găsit acum câţiva ani o imagine remarcabilă de pe Lună, care a fost publicată în mod accidental de către NASA. În ea, se poate observa clar o navă spaţială „mamă” imensă, situată în apropierea craterului Waterman de pe partea întunecată a Lunii. Fotografia a fost făcută în timpul investigațiilor generale ale zonei lunare în cursul misiunii Apollo 15 (iulie-august 1971).

Waring a sugerat mai demult faptul că NASA e conştientă de activitatea extraterestră de pe suprafața Lunii, dar întotdeauna a ţinut ca aceste informaţii să nu fie difuzate publicului. Faptul că NASA a șters imediat imaginea respectivă din fişierele cu acces public arată faptul că agenţia spaţială americană are de ascuns ceva. Totuşi, acest lucru nu l-a împiedicat pe Waring să facă publică fotografia cu analiza ei. Astfel, el crede că „nava-mamă” extraterestră are 10.6 km lungime.

Desigur, pesimiştii au şi început să respingă soluţia ufologului american. De exemplu, unii au spus că „nava-mamă” n-ar fi altceva decât un nor mai mare, uitând faptul că pe Lună nu există nori. Alţii au spus că imaginea reprezintă doar reflectarea accidentală a luminii pe suprafaţa Lunii.

Conform lui Scott C. Waring, NASA a anulat misiunile Apollo 18, 19 și 20, după ce-a făcut contactul cu civilizaţiile extraterestre avansate care populează zona Lunii. Ufologul crede că extratereștrii au cerut oamenilor să nu mai investigheze Luna şi să nu se mai întoarcă aici niciodată.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO