De ce există cărţi gigantice în întreaga lume? Iar vor să ne păcălească?


Scriam în 2017 acest articol – Gigantica bibliotecă din Castelul din Praga… Cine manipulează cărţi atât de uriaşe şi ce informaţii ascund ele? – despre o fotografie bizară din anul 1940, care ar fi fost făcută la Arhivele Castelului din Praga. În fotografie, se poate observa imaginea unui bărbat (sau a unei femei), aflată(ă) în genunchi, în fața unei cărți gigantice, iar în spate se mai văd o mulţime de cărţi gigantice. Nu se ştie dacă fotografia este sau nu o manipulare în Photoshop.

Dar, în lume mai sunt şi alte fotografii în care se pot observa oameni aflaţi lângă cărţi sau manuscrise gigantice. Le puteţi vedea în imaginile de mai jos:

Sunt toate manipulări Photoshop? Bineînţeles că nu. Există explicaţii raţionale pentru asemenea dimensiuni gigantice? Se spune că ele conţin o mulţime de informaţii şi, decât să le facă foarte groase, cărţile au fost mărite ca dimensiuni. Dar totuşi, în cazul acesta ele ar fi extrem de nepractice în a fi manipulate.

Ar mai fi o explicaţie: dacă aceste cărţi ar fi fost făcute de giganţi pentru giganţi? Se ştie că în trecutul omenirii au trăit giganţi, existând mai multe mărturii în acest sens. Şi atunci, ei de ce ne mint în continuare? De ce istoria nu recunoaşte oficial acest lucru?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock