Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misteriosul “moment zero” se află în afara Universului nostru tridimensional?

1749
blank
Imaginea: pixabay.com (Commons Creative – free)

Aţi auzit vreodată de conceptul de “moment zero”? Momentul zero se află în afara Universului nostru tridimensional. El este considerat mai „în vârstă” decât Universul, căci momentul zero exista înainte de apariţia întregii Creaţii. Momentul zero (sau originea primordială) reprezintă conexiunea noastră fundamentală cu Universul.

Când Universul nostru se roteşte, el face aceasta în jurul momentului zero. Dar Universul nostru (adică, universul fizic) nu este singurul care există. Fiecare univers (fizic sau subtil) are un moment zero. Toate momentele zero ale diferitelor universuri coincid şi nu se mişcă niciodată; de aceea acest punct este numit momentul zero.

Următoarea analogie ar putea fi de un real folos. Imaginaţi-vă un carusel care se roteşte în jurul unei cabine centrale. Omul dinăuntrul cabinei reprezintă momentul zero. Pe lângă acest carusel, mai sunt şi alte carusele care se rotesc pe diferite niveluri, dar toate sunt sub controlul aceluiaşi punct central zero, care în această analogie este reprezentat de omul din cabină.

Se ştie că Pământul se roteşte în jurul Soarelui; acesta, la rândul său, se roteşte în jurul centrului galaxiei Calea Lactee. Galaxia noastră se roteşte în jurul unui grup local de galaxii şi în final, se ajunge ca întreaga structură galactică să se rotească în jurul centrului Universului. Iar Universul, aşa cum spuneam mai sus, se roteşte în jurul momentului zero.

Orgoni Crystal