ATENŢIE! O gaură neagră se află în interiorul Pământului – crede un fost cercetător NASA


La începutul lunii aprilie 2019, ne-a fost arătat prima imagine cu o gaură neagră, aflată la 54 de milioane de ani-lumină distanţă. Dar fostul om de știință NASA, Louise Riofrio, crede că această gaură ar fi mai aproape decât credem, chiar sub picioarele noastre.

„În timp ce oamenii de ştiinţă caută găuri negre în spațiul cosmic, acestea ar putea exista în ultimul loc în care v-aţi putea gândi: sub picioarele noastre, în interiorul Pământului”, a spus Louise Riofrio pe canalul de YouTube thirdphaseofmoon.

„Cu miliarde de ani în urmă, Pământul s-ar fi dezvoltat în jurul acestei găuri negre – ea este responsabilă pentru generarea căldurii. Aceasta provoacă erupţiile vulcanice, cutremurele, dar ea e responsabilă şi pentru crearea insulelor. Gaura neagră generează și câmpul magnetic care ne protejează de radiaţiile din spațiul cosmic. De fapt, planeta noastră nu ar putea să existe fără vreo gaură neagră”.

Dacă teoria lui Louise este corectă, atunci acea gaură neagră ar putea constitui o sursă de energie infinită. „În cele din urmă, ne va permite să călătorim în alte sisteme solare și să explorăm alte galaxii”, a continuat ea.

Nu a fost singura afirmație pe care a făcut-o Louise în interviul de pe canalul de YouTube thirdphaseofmoon. Ea a mai spus că este posibilă călătoria în timp, având în vedere convingerile ei că viteza luminii „se schimbă”.

Puteţi vedea interviul YouTube AICI. Captura YouTube e aceasta: