Un fost pilot CIA şochează: Luna are 250 de milioane de locuitori! Nu putem vedea ce e pe Lună din cauza unor tehnologii holografice avansate…


Un fost pilot al CIA a șocat publicul cu afirmația sa potrivit căreia Luna este de fapt un satelit locuibil, în care ar trăi peste 250 de milioane de fiinţe inteligente.

Fostul pilot al CIA, John Lear, este destul de faimos printre teoreticienii conspirației. „Tot ceea ce aţi auzit despre Lună este o minciună”, a exclamat domnul Lear. El a spus că a descoperit structuri secrete pe Lună și, în plus, a arătat câteva imagini despre care se presupune că arată dovezi ale acestor formațiuni artificiale.

Astronomii amatori au înregistrat recent ceva care arată ca o proiecție holografică a suprafeței Lunii. Există mulți conspiraționişti care cred că o tehnologie holografică ascunde ceea ce ar putea fi pe Lună cu adevărat.

 

În videoclipul lui Lear (pe care îl puteţi vedea la finalul articolului), se pot observa câteva fotografii preluate în 1946. Ele arată, aparent, o mare catastrofă care s-a întâmplat la nord-vest de craterul Endymion de pe Lună. În acelaşi videoclip, John Lear explică cum Luna a fost creată în urmă cu 40 de milioane de ani, iar în ultima epocă de gheață, adică acum 15.000 de ani, traiectoria electromagnetului a fost blocată pe orbita Pământului. Astfel, orașele mari, civilizațiile și bazele de pe Lună au început să apară.

Lear a descris cetățenii Lunii drept extratereştri umanoizi. El a mai spus că printre ei există și rasa extratereştrilor gri, dar ei trăiesc sub suprafața Lunii, lucrând în laboratoare enorme.

John Lear are niște idei incredibile, deci nu este ciudat că el nu este luat în seamă de multe persoane. Cu toate acestea, fostul pilot al CIA a fost şi căpitan al Forțelor Aeriene Americane, zburând în peste 100 de avioane diferite.

Îl puteţi vedea pe John Lear în videoclipul postat pe Vimeo.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock