Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În Rusia, zăpada este portocalie! Şi nu e prima dată! Specialiştii dau vina pe nisipul din Sahara… eu cred că e din cauza chemtrails-urilor sau a planetei X!

  •  
  •  
  •  
  •  

zapada portocalieOrașul rus Saratov a avut parte în acest weekend de fulgi de zăpadă portocalii care au căzut din cer, scrie site-ul rt.com. Locuitorii au rămas nedumeriţi, pentru că atunci când s-au trezit şi-au găsit oraşul lor acoperit cu un strat de fulgi portocalii, iar în unele zone zăpada avea o tentă mai gălbuie.

Unii oameni şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibilitatea ca zăpada să fie contaminată de radiații sau de substanțe chimice nocive, în timp ce alţii s-au gândit să se prezinte la medicul oftalmolog, crezând că au o problemă cu vederea lor. Păi nu-i aşa… cine a mai văzut până acum zăpadă portocalie!?

Din fericire însă fenomenul s-a dovedit a avea o explicație: culoarea portocalie a zăpezii a fost de fapt rezultatul aducerii de către un ciclon a nisipului din Sahara până în Rusia. „Aerul care vine din Occident conține particule mici de nisip, care fac ca zăpada să aibe nuanţe portocalii”, a declarat expertul meteo Mikhail Boltukhin. „Fenomene similare au fost observate recent în diferite raioane ale regiunii și în alte părți ale țării, în special în Crimeea.”

P.S. Pe mine mă amuză asemenea explicaţii „ştiinţifice” cu nisipul din Sahara ajuns tocmai până în Rusia. În iunie 2007, o ştire asemănătoare a apărut pe site-ul groundreport.com şi în care se vorbea de faptul că o zăpadă portocalie a apărut în unele oraşe din zona siberiană, iar locuitorii erau sfătuiţi să se ferească de ea. A ajuns nisipul din Sahara tocmai până în Siberia, trecând peste mai multe lanţuri muntoase înalte? Greu de crezut. Scriam un articol în septembrie 2013 (Incredibil! În Kazahstan, zăpada este de culoare roz! Ploi roşii, ape roşii…ce se întâmplă pe planeta asta? Ne invadează oxidul de fier de pe planeta Nibiru!?) în care vorbeam despre o zăpadă roz în Kazahstan. De ce apar asemenea culori roşiatice? Ar putea fi vorba de „intoxicarea” atmosferei Pământului cu chemtrails sau de ce nu, poate că se apropie planeta Nibiru (planeta X) de noi. Această planetă este de culoare roşie, întrucât pe ea se găsesc cantităţi mari de oxid de fier. Vântul solar a împrăştiat oxidul de fier de pe Nibiru (planeta X) în sistemul nostru solar, ajungând şi pe atmosfera Pământului, astfel încât avem zăpezi de culoare portocalie sau roz. Dar asta e doar o simplă supoziţie…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu