Un bărbat a filmat în Rusia o sferă „misterioasă” de lumină, în care se văd proiectate imagini holografice


Un bărbat din Rusia a filmat (până i s-a epuizat bateria) o ciudată sferă gigantică de lumină, atunci când îşi conducea maşina prin pădurile din Siberia, pretinde un videoclip postat recent pe YouTube.

Faptul că vedem zăpadă abundentă, putem presupune că videoclipul a fost filmat cândva iarna; însă, tot aici observ un indicator cu metropola „Sankt Petersburg” (54 de kilometri). Cum Siberia se află în nord-nord vestul Rusiei, de la Munţii Ural până în Oceanul Pacific, iar St. Petersburg se află în extremitatea nord-estică a Rusiei, aceasta înseamnă că locaţia „Siberia” este una greşită.

Revenind la videoclipul în cauză, în el putem observa o sferă uriaşă ce pare că pluteşte puţin deasupra pământului, în interior aparând tot felul de proiecţii – „diverse imagini enigmatice” – susţine autorul videoclipului, întrebându-se despre ce tehnologie fantastică poate fi vorba.

Însă, cineva care cunoaşte bine limba rusă, spune că în videoclip, cel care filmează spune că acest glob „misterios” nu ar fi altceva decât un glob de publicitate, cu iluminare interioară, care ar aparţine Băncii Rusiei, deci, nu am putea vorbi de vreun OZN. Altcineva a observat la minutul 2:38 că în interiorul globului cu proiecţie apare o reclamă la firma „Garmin”, mai precis la GPS-ul Garmin Nuvi.

În orice caz, orice ar fi, tehnologia folosită e destul de avansată…

 


Lasă un comentariu