Scheletul misterios din Mexic, de care mass-media oficială refuză să vorbească: a venit creatura de pe alte planete?


Iată o descoperire de care ştiinţa şi mass-media oficială a ignorat-o timp de decenii întregi. Oare de ce? Astfel, în octombrie 1976, revista mexicană „Lunes de Excelsior” publica un amplu reportaj, însoţit de câteva fotografii ale unei descoperiri ciudate: scheletul unei fiinţe umanoide necunoscute, găsit de Romero Valencia, într-o carieră de piatră din apropierea capitalei mexicane, Ciudad de Mexico.

Acest schelet avea înălţimea mică, omoplaţi netezi, coloana vertebrală lipsită de coaste si apofize dorsale, precum si unele cioturi care par să fi fost braţe, toate străbătute de numeroase orificii si canale ce conţineau probabil venele si sistemul nervos. Craniul era rotund, asemănător cu cel al unui câine, dar nu avea orbite, ci doar un fel de „trompă” osoasă.

Directorul Muzeului Antropologic din Ciudad de Mexico a refuzat să dea amănunte sau să se pronunţe definitiv, dar unii specialişti sunt de părere că această fiinţă nu era de origine terestră, ci a venit undeva din spaţiul cosmic. Oare de unde?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO