Un sunet înfiorător din Univers, în frecvenţa de 1420 Mhz, a fost înregistrat de un radioamator din Australia


Pe 19 ianuarie 2020, o persoană din Australia a înregistrat un sunet absolut înfiorător din spaţiul cosmic, sunet care poate fi ascultat urmărind videoclipul YouTube AICI. Iată în continuare care este descrierea acestui videoclip:

* Am descoperit un sunet când navigam prin canalele radio, iar totul suna ciudat, aşa că am început să înregistrez ceea ce auzeam.

* În trecut, am avut o emisiune radio în Darwin / Australia.

* Canalul radio avea frecvenţa de 1420 MHz, aceeaşi bandă emisă în mod natural de hidrogen, care e cel mai simplu şi mai răspândit element chimic în Univers.

* Dacă ai fi extraterestru, pentru a trimite un mesaj, cel mai probabil ai folosi această frecvenţă.

* În asemenea frecvenţă importantă, acea formă avansată de viaţă ar putea-o folosi pentru a trimite un mesaj.

* Sunetul nu era în nicio altă frecvenţă (…) apoi s-a oprit brusc.

Ascultaţi sunetul ciudat din videoclip AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO