Pe Ceahlău s-a înregistrat în mijlocul verii -3 grade Celsius! E ceva natural sau cineva se joacă cu HAARP-ul?


După o perioadă de caniculă mare, iată că pe 13 iulie 2020 (deci, în mijlocul verii) avem o vreme rece în întreaga ţară, iar la munte, temperaturile au devenit chiar negative! Ştiţi ce temperatură s-a înregistrat pe masivul Ceahlău în luna lui cuptor? -3 grade Celsius! Da, temperaturi negative! Mă mir că n-a nins acolo…

Bun, la munte nu e chiar anormal să existe vara temperaturi negative, însă ce mă miră e alternanţa bruscă de temperaturi ce indică o vreme toridă cu temperaturi reci (chiar şi negative).

Să fie asta ceva natural sau artificial? Se joacă cineva cu HAARP-ul pe teritoriul României? Deşi se crede că vremea din zilele noastre e 100% naturală, totuşi se ştie că unele state ale lumii sunt în stare să folosească „arma meteorologică”, pentru a produce ploi, uragane sau alte condiţii meteorologice extreme (inclusiv prin folosirea lui HAARP). De exemplu, în timpul războiului din Vietnam, americanii au folosit arma meteorologică pentru a produce ploi musonice împotriva soldaţilor vietnamezi, prin „Operaţiunea Popeye” (citiţi mai multe pe Wikipedia). Asemenea arme meteorologice au experimentat şi ruşii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO