Pe Ceahlău s-a înregistrat în mijlocul verii -3 grade Celsius! E ceva natural sau cineva se joacă cu HAARP-ul?


După o perioadă de caniculă mare, iată că pe 13 iulie 2020 (deci, în mijlocul verii) avem o vreme rece în întreaga ţară, iar la munte, temperaturile au devenit chiar negative! Ştiţi ce temperatură s-a înregistrat pe masivul Ceahlău în luna lui cuptor? -3 grade Celsius! Da, temperaturi negative! Mă mir că n-a nins acolo…

Bun, la munte nu e chiar anormal să existe vara temperaturi negative, însă ce mă miră e alternanţa bruscă de temperaturi ce indică o vreme toridă cu temperaturi reci (chiar şi negative).

Să fie asta ceva natural sau artificial? Se joacă cineva cu HAARP-ul pe teritoriul României? Deşi se crede că vremea din zilele noastre e 100% naturală, totuşi se ştie că unele state ale lumii sunt în stare să folosească „arma meteorologică”, pentru a produce ploi, uragane sau alte condiţii meteorologice extreme (inclusiv prin folosirea lui HAARP). De exemplu, în timpul războiului din Vietnam, americanii au folosit arma meteorologică pentru a produce ploi musonice împotriva soldaţilor vietnamezi, prin „Operaţiunea Popeye” (citiţi mai multe pe Wikipedia). Asemenea arme meteorologice au experimentat şi ruşii.