Ceauşescu urma să moară oricum în 1990, ca urmare a unui diabet galopant? Incredibila profeţie a demnitarului comunist Ştefan Andrei


Ştefan Andrei a fost un binecunoscut politician comunist, fiind ministru de externe pe timpul lui Ceauşescu. A fost arestat în 1990 şi a stat în închisoare 2 ani şi jumătate, fiind acuzat de genocid şi subminarea economiei naţionale. A stat în închisoare timp de doi ani și cinci luni, fiind graţiat de Ion Iliescu.

După eliberarea din închisoare, Andrei redebutează în viaţa publică. În 2014 acordă un ultim interviu senatorului Marius Marinescu care îşi aminteşte următoarele: „Mi-a povestit despre liderul sovietic Andropov, care a murit în 1984, după un diabet galopant care i-a blocat rinichii. Şi mi-a vorbit şi despre Ceauşescu, că şi el avea un diabet galopant şi nu credea că o va duce mai mult de 1990. «Aceeaşi boală o am şi eu. M-a pus la pământ diabetul ăsta, mă dor toate organele, nu cred că voi mai trăi până la 1 septembrie şi am vrut să-ţi spun chestia asta. Şi faptul că istoria a fost nedreaptă cu mine“. Iar Ştefan Andrei se prăpădeşte pe 31 august 2014.

Două lucruri şocante putem afla din acest interviu:
1) Faptul că Ceauşescu ar fi murit oricum în 1990 din cauza diabetului (asta dacă nu era executat în decembrie 1989);
2) Faptul că fostul demnitar comunist a reuşit să-şi prevestească cu acurateţe propria moarte. Coincidenţă?


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO