O urmă de picior uman, descoperită de un paleontolog american, dă peste cap toate cărţile de istorie! Urma are o vechime de 290 de milioane de ani vechime, când omul nu exista pe Terra!


O parte dintre descoperirile făcute de arheologi, antropologi, paleontologi şi istorici au fost fie marginalizate, fie ascunse de către ştiinţa oficială, dintr-un singur motiv: acestea contrazic cărţile de istorie. Astfel, am afla şocaţi că ceea ce am învăţat la şcoală nu este adevărat.

Vedeţi urma de picior de om de la începutul acestui articol; pare una banală, dar nu este deloc obişnuită. Sub forma unei fosile, ea a fost incorporată şi păstrată pe o piatră, pe care cercetătorii o evaluează ca având… 290 de milioane de ani! Artefactul a fost descoperit în anul 1987 în New Mexico de către paleontologul Jerry MacDonald. În vecinătatea acestei urme de picior misterioase, mai există urme lăsate de păsări și alte animale.

290 de milioane de ani!?? Ştiinţa ne învaţă că înaintaşii omului modern nu pot avea mai mult de 1 milion de ani vechime, omul modern neavând decât vreo câteva zeci de mii de ani vechime. Acum 290 de milioane de ani, era imposibil ca să fi existat oameni pe Terra, care să trăiască alături de dinozaurii care făceau legea pe Pământ!

Această înseamnă că teoria actuală este una greşită, şi nu avem decât una din aceste posibilităţi:

1) Au existat oameni şi cu sute de milioane de ani în urmă, dar existenţa acestora n-a putut fi dovedită încă;

2) Pământul a fost vizitat în trecut de una sau mai multe civilizaţii extraterestre;

3) Există probleme la datarea vechimii artefactelor, cea cu carbon radioactiv. E posibil ca această metodă să nu fie înţeleasă pe deplin de oamenii de ştiinţă, iar perioadele de sute de milioane de ani de care se vorbeşte să fie, de fapt, zeci de mii de ani.

Oricum, ideea este că ar trebui să abandonăm ideea că istoria omenirii pe care o învăţăm la şcoală e cea adevărată…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO