Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O femeie colonel din fosta armată sovietică susţine că a văzut fotografii cu hibrizi de extratereştri! De asemenea, ea a prezentat publicului o poză cu un OZN gigantic, lung de 25 de kilometri!


OZN sovietici extraterestriDupă schimbările care au avut loc în fosta URSS (Rusia), după 1990, tot felul de lucruri au fost puse la vânzare. Dosarele KGB au fost vândute în totalitate către Universitatea Yale, iar două companii americane de film au achiziționat drepturile de difuzare ale filmelor KGB-ului privind OZN-urile.

Oamenii de ştiinţă şi cosmonauţii sovietici au declarat, de asemenea, ceea ce ştiau. De exemplu, în 1990, colonelul Marina Popovici a ţinut o conferință de presă în San Francisco, la consulatul rus. În timpul conferinței, ea a arătat fotografii uimitoare ale unei nave spaţiale extraterestre, în formă de trabuc, care avea peste 25 de km lungime. Fotografiile au fost realizate din spaţiul rusesc, sonda dispărând complet la scurt timp după ce au fost luate fotografiile.

Popovici nu era o persoană oarecare; pe lângă faptul că a fost colonel în Forțele Armate sovietice, ea a fost, de asemenea, şi soția celebrului cosmonaut Pavel Popovici, care a îndeplinit şi funcţia de șef al unui Comitet sovietic privind OZN-urile.

Col. Popovici a zburat în multe tipuri de aeronavă în Uniunea Sovietică, de la avioane mari de transport, până la MIG-21. Ea deţine şi un doctorat în științe tehnice și în activitatea ei, a încercat să afle adevărul despre existența farfuriilor zburătoare. Iată câteva dintre lucrurile pe care le ea le-a spus despre farfuriile zburătoare:
– sateliții sovietici au fotografiat o mulţime de OZN-uri;
– oamenii de știință sovietici au ajuns la concluzia că farfuriile zburătoare se află pe planeta noastră de mult timp;
– Popovici a văzut fotografii ale unor hibrizi de extratereştri/oameni.


Lasă un comentariu