NASA a fotografiat pe Marte un extraterestru „îngheţat”, cu o armă în mână – susţin conspiraţioniştii


NASA, prin rover-ul Curiosity, ar fi fotografiat un extraterestru „înghețat”, cu o armă în mână, pe Marte – susţin conspiraţioniştii. Fotografia controversată prezintă un fel de extraterestru, ce pare că poartă un costum spațial și o armă. Dar, cum s-a ajuns la această concluzie?

Lumea noastră, dar și universul înconjurător sunt pline de mistere. Încă nu am descoperit toate secretele Universului, şi nici măcar nu am dezlegat secretele din sistemul nostru solar. Planeta Marte reprezintă una dintre cele mai mari mistere. Potrivit unor studii ştiinţifice, viața ar fi putut exista pe Marte cu milioane de ani în urmă.

Pagina de YouTube Paranormal Crucible, specializată în prezentarea de lucruri paranormale din lumea noastră, a observat „creatura” de care vorbeam mai sus într-una din fotografiile postate de NASA şi realizate de către rover-ul Curiosity pe „planeta roşie”. După ce-au văzut fotografia, unii cred că în fotografie apare un presupus extraterestru, ce poartă un costum spațial și un fel de armă.

Iată unul din comentariile de pe YouTube: „Acesta, cu siguranță, arată ca o creație artificială și, în opinia mea, este o statuie antică. Lucrul ciudat la acest videoclip este că creatura arată ca un extraterestru”. Cu toate acestea, mulți nu sunt convinși și au propriile lor teorii despre ceea ce este cu adevărat. Unul dintre ei afirmă că este o paroidolie, probabil o stâncă mai mică, care stă în fața uneia și mai mari.

Există un comentariu interesant, în care cineva se întreabă dacă este o statuie sau o persoană pietrificată. Aşadar, se poate spune că extraterestrul a fost înghețat cu vreo armă puternică!?

Sursa: videoclipul YouTube „Tiny Martian Soldier Found On Mars?”


Lasă un comentariu