„Operaţiunea Prato” din Brazilia – atacul OZN-urilor cu raze de lumină asupra oamenilor! De ce-au făcut-o?


„Operațiunea Prato” (în limba portugheză – „Operacao Prato”) a fost o investigație efectuată între 1977 și 1978 de Forțele Aeriene Braziliene, în urma apariţiei unor OZN-uri în orașul Colares. În 1977, numeroase OZN-uri au fost raportate în orașul brazilian Colares. Localnicii au susținut că au fost atacați de farfuriile zburătoare misterioase. Martorii au declarat că obiecte strălucitoare de diferite forme, dimensiuni și culori zburau la altitudini joase – la doar câțiva metri deasupra vârfurilor copacilor – și trăgeau raze de lumină către oameni. Cicatricile pe corpul lor au fost cauzate de luminile de pe cer. Fasciculele intense de radiații au cauzat urme de leziuni, unii raportând în presa locală de la acea vreme că se simțea ca o „greutate grea aflată pe piept”.

Descriind rănile, un doctor local, care a lucrat într-o unitate medicală din zonă în anii ’70, a spus: „Toți au suferit leziuni la nivelul feței sau a zonei toracice. Leziunile, arătând ca leziuni cauzate de radiații, au început cu înroșirea intensă a pielii în zona afectată. Mai târziu, părul le-a căzut celor afectaţi, iar  pielea s-a înnegrit. Victimele au fost bărbați și femei de vârste diferite”.

Potrivit ufologului Jacques Vallee, un număr de persoane au fost ucise ca urmare a „luminilor” trase asupra lor din OZN-uri, iar rănile au fost ca o expunere la radiații de microunde. Alți ufologi au susținut că luminile de la OZN-uri au aspirat sângele de la 400 de oameni.

Crezând că va ține luminile departe, locuitorii din Colares au stat nopţile, aprinzând focuri și artificii. Primarul localităţii a cerut ajutorul Forțelor Aeriene Braziliene, operaţiune condusă de căpitanul Uyrange. În 1997, la 2 decenii după operațiune, căpitanul Uyrange, de la Armata Braziliană, a acordat un interviu ufologilor Ademar Jose Gevaerd și Marco Antonio Petit, unde a povestit experiențele sale din 1977-1978. La trei luni de la interviu, el a fost găsit mort în casa lui. Probabil că a vorbit mai mult decât trebuia…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO