Extratereştrii avansaţi au venit pe Terra în urmă cu 7.000 de ani sau mai mult?


În timpul unei conferințe de presă care trebuia să discute despre deschiderea unui nou aeroport în Dhi Qar, ministrul de transport al Iraq-ului, Kazem Finjan, a surprins reporterii atunci când s-a referit la Orientul Mijlociu ca sediul în vechime al stațiilor spațiale construite de extratereştri.

Finjan s-a referit la cercetătorul Zecharia Sitchin, spunând: „Îi invit pe cei care se îndoiesc să citească cartea marelui istoric sumerian Zecharia Sitchin sau cărțile lui Samuel Kramer, ca de exemplu lucrarea „Istoria începe în Sumer”, în care vorbește despre primul aeroport construit pe planeta Pământ, și care se află la Nasiriyah. Particularitatea acestui loc este că rămâne cel mai sigur pentru aterizarea și decolarea aeronavelor, datorită condițiilor meteorologice favorabile. Când sumerienii s-au stabilit pe acest Pământ, au fost conștienți de acest lucru și au ales în mod special acest loc pentru zborurile lor către alte planete”.

Jurnaliștii au luat în râs declarațiile ministrului Finjan. De exemplu, ziaristul Dawood Al-Basri a scris: „Halucinațiile ministrului transporturilor cu privire la navele spațiale din Nasiriyah dovedesc că guvernul Al-Abadi este plin de nebuni, dependenți de hașiși și lipsiți de valoare umanității”.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare înainte de a respinge convingerile lui Finjin. Zecharia Sitchin a fost un autor care a scris și a promovat teoria astronauţilor antici, cu decenii înainte ca acest subiect să devină o senzație mondială. În cercurile de ufologie și de arheologie interzisă, Sitchin este deseori creditat pentru dezvăluirea istoriei ascunse și a originilor omenirii, pe baza unor presupuse traduceri alternative ale tăbliţelor sumeriene din antichitate. Cu toate acestea, aceste interpretări sunt foarte contestate. Și unii cred acum că Sitchin a fost un agent de dezinformare pentru anumite forțe ascunse care doreau să promoveze o agendă care ar fi putut avea şi puţin adevăr în ea.

Una dintre afirmațiile lui Sitchin se referă la siturile vechi din Orientul Mijlociu, din Egipt și din zona Palestina-Israel, despre care spune că au fost sediul unor stații spațiale folosite de extratereştrii Annunaki, staţii abandonate în urmă cu 3.000 de ani.

Dar, în ciuda faptului că Sitchin ar fi putut să-și construiască traducerile, el nu este singurul care crede că extratereştrii trăiau odinioară printre oamenii de pe Pământ, furnizându-ne instrumentele pentru a construi marile civilizații umane. Arheologia oficială nu a oferit încă o explicație a modului în care cultura sumeriană a părut să izvorască din nimic, având complet formată scrierea, sistemele financiare, legile, tehnicile de construcție și multe alte caracteristici ale unei civilizații avansate.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO