O mare enigmă! O structură colosală verde, misterioasă în natura ei, a fost observată de nava spaţială Juno pe planeta Jupiter


Imagine: captura videoclip YouTube

Juno este o navă spațială NASA, ce are rolul de a studia planeta Jupiter. A fost lansată de la Cape Canaveral (SUA) pe 5 august 2011 și a sosit pe orbita lui Jupiter la 5 iulie 2016, pentru a studia compoziția planetei, câmpul magnetic, câmpul gravitațional și magnetosfera polară. Deşi misiunea ei trebuia să se încheie în 2018, NASA a hotărât prelungirea ei până în 2021. Oare de ce? S-au descoperit lucruri incredibile pe Jupiter, chiar ascunse publicului larg, iar acestea trebuiau investigate mai mult timp?

Până acum, au fost transmise mai multe imagini uluitoare, iar într-una din ele se observă clar o anomalie. Priviţi fotografia NASA de mai jos şi veţi vedea un obiect verde şi mare, cu o formă neregulată, situat deasupra planetei gigantice. Ţinând cont de mărimea planetei Jupiter, misteriosul obiect verde pare a fi colosal în mărime.

Imagine: captura videoclip YouTube

Dacă se măreşte imaginea, se observă că am putea avea de-a face cu o structură neidentificată de origine artificială, care a mai fost observate în jurul lui Jupiter, de-a lungul anilor (vedeţi imaginea 2 de mai jos):

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube

Să fie vorba de un OZN extraterestru?