O mare enigmă! O structură colosală verde, misterioasă în natura ei, a fost observată de nava spaţială Juno pe planeta Jupiter


Imagine: captura videoclip YouTube

Juno este o navă spațială NASA, ce are rolul de a studia planeta Jupiter. A fost lansată de la Cape Canaveral (SUA) pe 5 august 2011 și a sosit pe orbita lui Jupiter la 5 iulie 2016, pentru a studia compoziția planetei, câmpul magnetic, câmpul gravitațional și magnetosfera polară. Deşi misiunea ei trebuia să se încheie în 2018, NASA a hotărât prelungirea ei până în 2021. Oare de ce? S-au descoperit lucruri incredibile pe Jupiter, chiar ascunse publicului larg, iar acestea trebuiau investigate mai mult timp?

Până acum, au fost transmise mai multe imagini uluitoare, iar într-una din ele se observă clar o anomalie. Priviţi fotografia NASA de mai jos şi veţi vedea un obiect verde şi mare, cu o formă neregulată, situat deasupra planetei gigantice. Ţinând cont de mărimea planetei Jupiter, misteriosul obiect verde pare a fi colosal în mărime.

Imagine: captura videoclip YouTube

Dacă se măreşte imaginea, se observă că am putea avea de-a face cu o structură neidentificată de origine artificială, care a mai fost observate în jurul lui Jupiter, de-a lungul anilor (vedeţi imaginea 2 de mai jos):

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube

Să fie vorba de un OZN extraterestru?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO