Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Fotografia cu un spectaculos OZN, aflat deasupra primăriei din Vancouver (Canada)


Există teoria că OZN-urile au apărut cel mai des după cel de-al doilea război mondial, acestea nefiind altceva decât proiecte secrete guvernamentale americane sau ale altor guverne străine. De asemenea, există şi teoria că „incidentul Roswell” din 1947 a fost punctul de plecare în apariţia ulterioară a OZN-urilor.

Totuşi, un OZN fotografiat în 1937 în Canada vine să spulbere aceste teorii. Un soldat, pe nume Leonard Lamoreux, avea 21 de ani în 1937, în timp ce vizita noul sediu al primăriei din Vancouver (Canada).

Leonard se afla seara împreună cu un prieten, când cei doi fură uimiţi de o lumină albastră strălucitoare, care cobora direct din cer. Ei observară şi sursa luminii: un obiect misterios, format din două farfurioare zburătoare, ambele strălucind albastru strălucitor. Apoi, obiectul misterios s-a mutat şi, când tocmai a apărut deasupra sediului primăriei, aproape oprindu-se pe loc, Leonard a făcut clic pe obturatorul aparatului de fotografiat pe care îl avea la el. Ulterior, obiectul a dispărut brusc cu viteză.

„Nu au văzut nimic care să zboare așa de repede!”, a declarat ulterior soldatul. Acesta a mai precizat faptul că obiectul nu a făcut niciun sunet.

Este important să rețineți că această fotografie nu are vreun negativ, iar OZN-ul apărut deasupra primăriei ar putea fi foarte bine un defect apărut în timpul developării filmului.


Lasă un comentariu