Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pe un post TV de ştiri din Canada au apărut în direct melodii ciudate cu voci de extratereştri sau de demoni

133

blankCât de nebună şi de incredibilă poate fi lumea în care trăim? Destul de nebună şi destul de incredibilă, dacă s-a ajuns până în punctul în care un om ce trăieşte în Canada crede că pe un post de ştiri din Canada se transmit melodii cu voci de extratereştri sau de demoni! Să urmărim cum începe videoclipul său, postat pe YouTube:

“Ceea ce am găsit aici la TV este puţin cam ciudat. Trăiesc în Victoria, Columbia Britanică, şi atunci când dai pe un post TV de politică de obicei găseşti tot felul de discuţii şi comentarii. Dar acum, pe acest post, se aude o muzică ciudată şi se arată imagini cu clădirea Legislativului”.

Apoi, după acest mic comentariu al utilizatorului, se aude în fundal o melodie stranie, în care se poate distinge clar o voce mai puţin umană (poate extraterestră??) ce scoate cuvinte ce nu par a fi vorbite într-o limbă de pe Pământ. Într-adevăr, sună extrem, extrem de ciudat! Apoi, creatorul acestui videoclip ne invită să mai ascultăm încă o dată fragmentul de muzică, despre care el crede că este unul “demonic sau satanic”. Interesant e faptul că respectivul canal TV e unul politic şi nu obişnuieşte să dea în eter asemenea melodii stranii.

Totuşi, dacă asculţi mai atent, poţi observa că vocile din muzică par mult mai lente decât ritmul melodiei, ceea ce ar crea o mică suspiciune că autorul videoclipului ar fi putut combina nişte voci cu un fundal muzical. Eu, ascultând atent, cuvintele nu mi se par chiar total neomeneşti; par a fi în germană. Şi, mi-am adus aminte la un moment dat, că există o formaţie germană pe nume E-Nomine care produc o muzică asemănătoare. Conform lui Wikipedia, E-Nomine este un proiect muzical lansat în anul 1999 şi care combină dance, tehno şi versuri ce aduc aminte de muzica gregoriană. Iar vocile de la E-Nomine, dacă sunt derulate înapoi, se aseamănă cu cele de pe videoclipul nostru.

Însă, există un lucru care te poate înfiora şi mai tare: muzica “satanică” din videoclip se combină perfect cu figura demonică de pe Parlamentul Columbiei Britanice, ceea ce te face să te gândeşti că nimic n-a fost întâmplător.

Dar a fost ceva real sau e o altă farsă?

Orgoni Crystal