Energia orgonică poate manipula vremea! Aparatul care alungă norii şi aduce ploaia

1.917 vizualizari

manipularea norilorAm discutat ieri despre energia orgonică şi proprietăţile ei miraculoase (https://www.lovendal.ro/wp52/energia-orgonica-energia-misterioasa-a-vietii/). Astăzi, vom prezenta un experiment prin care vom demonstra cum această energie orgonică poate influenţa vremea, cu ajutorul unui aparat construit de Wilhelm Reich, şi denumit „dispersatorul de nori”. Acest aparat este un fel de antenă, care, după ce este fixată în apă, este capabilă să retragă energia orgonică din direcţia cerului în care este îndreptată. William Reich afirma că el ar putea disipa norii, retrăgându-le energia. De asemenea, dispozitivul ar fi capabil să declanşeze ploi.

Dar poate, într-adevăr, aparatul lui Reich să influenţeze vremea? Căci, dacă ar fi adevărat, el ar constitui unul dintre cele mai remarcabile invenţii din toată istoria. Să-i dăm cuvântul unui specialist, pe nume Charles R. Kelly, care a lucrat 3 ani în serviciul de meteorologie al Forţelor Aeriene Americane şi care a experimentat aparatele lui Reich pentru mai mulţi ani. Iată ce spune el: „Rezultatele experimentelor mele sunt clare: aparatul de control al vremii face exact ceea ce Reich pretindea că face. Norii asupra cărora antena este îndreptată se subţiază şi dispar din cer, în timp ce alţi nori comparabili (pentru a verifica acest lucru) nu dispar. Figurile de mai jos sunt rezultatele reprezentative a ceea ce am obţinut de mai multe ori, de-a lungul timpului.”

aparatul lui Reich 1

Fig 1 – Efectul asupra controlului vremii asupra unui mic nor cumulus. „X” negrul arată direcţia în care a fost orientată antena la începutul folosirii aparatului. Cadrele de mai sus au fost realizate la 1 minut distanţă unele de altele.

aparatul lui Reich 2

Fig 2 – „X” negrul arată direcţia în care a fost orientată antena la începutul folosirii aparatului. Cadrele de mai sus au fost realizate la 10 minute distanţă unele de altele.

Mult mai dificile decât disiparea norilor sunt experimentele cu aparatul lui Reich pentru provocarea ploilor. Pentru aceasta, este necesară o pregătire atentă, o observare a condiţiilor şi folosirea cu talent al antenei. În cei 5 ani de experimente realizate cu dispozitivul construit de Reich, Charles Kelly a obţinut de fiecare dată precipitaţii sub formă de ploaie, în maxim 36 de ore de la folosirea aparatului. Folosirea aparatului a fost realizată atunci când predicţiile meteorologice pentru perioada şi locul respectiv nu aşteptau venirea precipitaţiilor. O estimare statistică arată faptul că probabilitatea unei ploi care să apară în 36 de ore (şi care să nu se fi datorat aparatului lui Reich) în 5 cazuri consecutive este de 0,25%; aceasta arată că putem spune, cu o probabilitate de peste 99% că aparatul lui Reich de produs ploi funcţionează.

Pentru a avea parte de această energie orgonică, vă invităm să comandaţi şi să purtaţi PANDANTIVELE ORGONICE ALMEEA. Create pe baza descoperirilor doctorului Wilhelm Reich şi a principiilor orgonice formulate de către acesta şi alţi numeroşi cercetători care i-au călcat pe urme, pandantivele Almeea conţin cipsuri metalice, un fir de cupru curbat sub formă de monedă, un cristal sau mai multe pietricele de cristal de stâncă, toate încorporate într-o cantitate suficientă de răşină sintetică, pentru a forma pandantivul perfect. Mai jos se găsesc aceste minunate pandantive pe care le puteţi comanda:

Imagine0994Imagine0989Imagine0993Imagine0995