Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce creaturi teribile, având capete de balaur, s-au ivit din mare în Genova (Italia)? Probabil că a fost vorba de o specie bizară de extratereştri…

255

blankLa începutul lunii august 1608, în marea situată lângă oraşul-port Genova (Italia), s-a fost ceva incredbil, un semn înfricoşător, care nu s-a mai văzut vreodată în istorie. Iar cronicarul care a consemnat această povestire a fost şi el extrem de tulburat de aceste apariţii monstruoase…. nişte creaturi venite din iad!

Să lăsăm cronicarul să ne povestească: „Unii aveau o înfăţişare omenească, dar braţele lor păreau a fi acoperite de solzi şi ţineau în fiecare mână nişte şerpi zburători groaznici care se înfăşurau pe braţe; se iveau din mare numai de la buric în sus şi scoteau nişte urlete înspăimântătoare. Uneori se scufundau şi apăreau mai apoi în alte locuri scoţând nişte urlete atât de cumplite încât mulţi oameni au fost cuprinşi de spaimă. Unii păreau a avea chip de femeie, alţii aveau, ce e drept, înfăţişare omenească, dar aveau trupul acoperit de solzi şi capul de balaur.

Mai-marii oraşului au poruncit să se aducă tunuri care au slobozit cam 800 de ghiulele în nădejdea că-i vor alunga pe aceia din apropierea oraşului, dar totul a fost în van. Şi-au dat mâna şi Bisericile întru aflarea unui leac şi s-au făcut multe procesiuni şi s-a poruncit şi ţinerea postului. Iară unii călugări Capucini au rânduit 40 de ceasuri de pocăinţă…

Iară în cea de-a cincisprezecea zi a pomenitei luni s-au ivit pe mare trei chervane trase fiecare de câte şase închipuiri ca de foc cu înfăţişarea unor balauri şi goneau chervanele acelea trase de balauri şi o dată cu ele şi făpturile cu chip de om cu tot cu şerpii înfăşuraţi în jurul mădularelor lor, iară târâtoarele acelea urlau de zor, urlau cumplit. După ce lucrurile acelea înspăimântătoare au dat ocol portului de trei ori şi au scos nişte urlete atât de puternice care au făcut să răsune şi munţii din împrejurimi, s-au pierdut cu toatele undeva în mare şi nu s-a mai auzit nimic de ele. Acest eveniment înfricoşător i-a cutremurat pe locuitorii Genovei şi mulţi au murit de frică”.

Acum, să nu credem că acest cronicar a avut vreo imaginaţie prea bogată… eu cred că aşa ceva chiar a avut loc. Dar oare despre ce-a fost vorba? Mă hazardez prea mult dacă spun că a fost vorba de nişte farfurii zburătoare însoţite de extratereştri? Dar de unde au venit ei şi ce specie era?

(Sursa: cartea “Dosarele Vaticanului” de Alfredo Lissoni; Sursă foto: freakingnews.com)

Orgoni Crystal