Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Nava spaţială NASA Voyager 2 a fost hăckuită de o inteligenţă extraterestră la 15 miliarde de km distanţă de Pământ?


Sonda spațială „Voyager 2”, care a părăsit Pământul în 1977 și care este singura navă spațială NASA care a vizitat planetele Uranus și Neptun, a trimis mesaje bizare într-o limbă necunoscută, la 33 de ani după expedierea sa, adică în anul 2010. Iar conspiraţioniştii au atras atenţia acestui lucru, după comentariile făcute public de un om de ştiinţă NASA.

Voyager 2 se afla la 15 miliarde de kilometri de Pământ, la marginea sistemului solar, atunci când mesajul a fost primit. Potrivit lui „Physics Astronomy”, expertul NASA, Kevin Baines, a spus: „La o distanţă de aproximativ 15 miliarde km de Pământ, sonda a început brusc să trimită date într-un limbaj necunoscut pe care nu-l putem înţelege. Ceva sau cineva a schimbat sistemul de comunicații al sondei spațiale Voyager 2”.

Domnul Baines a spus că o componentă a unui sistem de cod binar a fost schimbat de la 0 la 1. El a adăugat: „La evaluarea celorlalte sisteme, echipa Voyager nu a găsit niciun defect. Doar un singur sistem a fost schimbat”.

O astfel de modificare specifică a sistemului informatic sugerează faptul că sonda a fost manipulată. NASA a explorat posibilitatea ca cineva de pe Pământ să fi „hăckuit” nava spațială. Cu toate acestea, adevăratul motiv pentru anomalie nu a fost niciodată confirmat, deoarece sonda se afla atât de departe, iar cercetarea a fost neconcludentă.

Academicianul german Hartwig Hausdorf crede că Voyager 2 a fost preluat de o inteligenţă extraterestră. El a spus ziarului german „Bild” următoarele: „Se pare că cineva a reprogramat sau a deturnat sonda – poate că nu știm încă întregul adevăr”. Dar se pare că NASA a ascuns detaliile incidentului din 2010…


Lasă un comentariu