Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Misterioasele lumini Min-Min din Australia – sunt ele forme de viaţă necunoscute? Ştiinţa nu prea are răspunsuri satisfăcătoare…


luminile-min-minÎncepând cu secolul XX, un fenomen luminos fantomatic a bântuit la intervale regulate Alexandria Station, o zonă de circa 18.000 de km pătraţi din îndepărtatele zone slab populate din sud-vestul regiunii Queensland, în Australia. Straniile siluete de lumină dansante, cunoscute sub denumirea de „Min-Min“ – dată după numele unui local din oraşul Boulia, aflat în apropiere – nu au fost niciodată explicate, însă comportamentul lor ciudat de conştient i-a îndemnat pe mulţi australieni să declare că au fost urmăriţi sau chiar hăituiţi.

Unii cred că ar fi văzut activităţile morţilor încătuşaţi de pământ. Alţii au impresia că luminile sunt forme de viaţă extraterestre, sau chiar obiecte zburătoare neidentificate. Ştiinţa, care ar trebui să ne ofere răspunsul, este incapabilă să le găsească o explicaţie…

Una dintre primele relatări scrise, referitoare la luminile Min-Min a fost publicată în martie 1940. În cazul respectiv, martorul, care călătorea între Boulia şi Warenda, a observat mai întâi o strălucire stranie ce emana din mijlocul unui cimitir. Oprindu-şi vehiculul, a urmărit cu privirea cum luminiscenţa plutitoare a căpătat treptat forma unei mingi de mărimea unui pepene verde şi apoi s-a îndreptat spre el. Temându-se pentru viaţa lui, martorul a pornit în grabă înapoi, către Boulia, cel mai apropiat loc civilizat şi ulterior, a declarat că lumina l-a urmărit tot drumul până în oraş.

După publicarea acestei relatări în 1940, diverse sfere luminoase i-au speriat pe mulţi călători de-a lungul tronsoanelor de drum singuratice care străbat în toate direcţiile vastele întinderi din Alexandria Station, lăsând prea puţin loc îndoielilor că acolo s-ar petrece uneori ceva extrem de ciudat.