Un glob luminos misterios apare noaptea în Australia, pe cerul oraşului Canberra! OZN, experiment de călătorie în timp sau fulger globular?


glob de luminaÎn oraşul australian Canberra, o minge stranie de lumină a apărut în timpul nopţii. Mai întâi, în scurtul videoclip pe care îl puteţi observa la finalul articolului, se observă cum cerul nopţii din oraş este iluminat de mai multe fulgere, semn că o furtună se apropie sau se află în desfăşurare.

Dar, la un moment dat, în fundal, apare o minge puternică de lumină, care „explodează” şi apoi se disipă sub forma unui cerc pe cerul nopţii. Ce naiba o fi fost!?

Nimeni nu a venit cu o explicaţie logică, dar imaginaţia unor oameni nu mai are limite. Haideţi să vedem până în prezent toate explicaţiile oferite acestui fenomen:

1) Un OZN venit din alte sisteme solare, galaxii sau chiar dimensiuni;

2) Un fulger globular bizar (probabil cea mai bună explicaţie);

3) O fiinţă necunoscută ajunsă în lumea noastră dintr-un univers paralel;

4) Un experiment de întoarcere în timp, din trecut sau viitor.

Revenind la ipoteza fulgerului globular, chiar şi acesta e un fenomen destul de misterios. Într-un articol scris cu ceva timp în urmă (În cartea sa “Straniile dimensiuni electromagnetice”, un cercetător ajunge la concluzia că “fulgerele globulare” ar putea fi forme de viaţă inteligente, ce nu se bazează pe carbon şi ADN!), arătam ipoteza că fulgerele globulare ar putea fi forme de viaţă inteligente. Citez din articol: “Mingile de foc” ar putea fi o formă de viață, cu o anumită inteligență extraterestră”. Poate că viața pe bază de ADN nu este singura formă de viață de pe Pământ. Dacă este așa, atunci suntmingi de foc” forme de viață bazate pe non-carbon? (…) De fapt, un număr de cercetători din domeniul ufologic văd în “fulgerele globulare”, dar şi în fulgere pământeşti drept o formă de viaţă bazată pe plasmă”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO