Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ruşii au un artefact-bombă: „Harta Creatorului”, o lespede de piatră veche de 120 de milioane de ani! Cine a făcut-o!? Atunci, nu trăiau oamenii, ci doar dinozaurii!


Harta Creatorului„Harta Creatorului” este un artefact uluitor care a provocat multe controverse în comunitatea științifică. În urmă cu 16 ani, în 1999, o echipă de oameni de ştiinţă ruşi a dat peste o lespede de piatră misterioasă, care prezenta o hartă de relief din Regiunea Ural. La început, experții au crezut că harta are doar 3.000 de ani vechime. Cu toate acestea, s-a estimat mai târziu că vârsta sa ar fi de aproximativ 120 de millioane de ani! Cum ar putea fi posibil acest lucru? Datarea pare să fie nerealistă, deoarece nimeni nu ar fi putut crea o astfel de hartă detaliată la momentul respectiv. În plus, conform ştiinţei, oamenii nici nu existau acum 120 de milioane de ani, ci doar dinozaurii.

Mai târziu, oamenii de ştiinţă de la Universitatea de Stat Bashkir (cei care au examinat „harta”), au conchis că aceasta trebuie să fi fost creată de o civilizaţie avansată necunoscută, care a fost prezentă pe Pământ cu zeci de milioane de ani în urmă.

A fost dificil să se determine chiar o vârstă aproximativă a hărţii. Analizele cu carbon radioactiv au dat rezultate diferite; aşadar, practic, încă nu știm vârsta reală a acestui artefact. În timp ce examinau piatra, cercetătorii au găsit două scoici în interiorul ei. Prima are 500 de milioane de ani vechime, iar cea de-a doua circa 120 de milioane de ani.

Potrivit lui Alexandr Ciuvirov, specialist în fizică și matematică şi profesor la Universitatea de Stat Bashkir, harta a fost, probabil, creată în momentul în care polul magnetic al Pământului se afla situat în zona de astăzi a Arhipelagului Franz Josef, aflat în nordul Rusiei, adică exact acum 120 de milioane de ani. Harta este dincolo de percepția tradițională a omenirii și avem nevoie de un timp pentru a ne obișnui cu ea.

Harta prezintă lucrări de construcții civile – un sistem de canale cu o lungime de aproximativ 12.000 km, stăvilare, și baraje puternice. Harta conține, de asemenea, mai multe inscripţii. La început, oamenii de ştiinţă au crezut că e vorba de limba chineză veche. Ulterior, s-a dovedit că înscrierile s-au făcut într-un limbaj hieroglifico-silabic de origine necunoscută. În ciuda eforturilor lor, oamenii de știință nu au reușit să descifreze inscripțiile enigmatice. De aceea, artefactul a fost pur și simplu etichetat ca fiind „Harta Creatorului”. Şi asta pentru că acest artefact contrazice toate istoria antică cunoscută.

 


Lasă un comentariu