Movilele misterioase de lângă Făgăraş reprezintă de fapt vechi piramide construite de giganţii care au trăit demult în România! Aici au loc fenomene fizice uluitoare!


movile SonaIată că libertatea.ro are şi ştiri interesante, în afară de penibilele articole despre aşa-zisele vedete de 2 bani din România. Într-un articol intitulat „Misterele movilelor de la Şona! Legenda spune că, în apropiere de Făgăraş, uriaşii s-au jucat cu relieful”, citim cum în apropiere de Făgăraş (jud. Braşov), există un sat izolat, Şona, la marginea căruia se află 7 ridicături de pământ ciudate. Citez din articol:

Sătenii le spun “guruieţi” şi sunt obişnuiţi cu ele de parcă ar fi cel mai normal lucru, însă nici până în ziua de azi nu au reuşit să desluşească în totalitate misterele legate de movile.

Prin sat se spune că dacă se pune o lamă de ras la baza movilelor, aceasta se ascute singură! Ba chiar se crede că apa aşezată în acelaşi loc capătă brusc proprietăţi curative, iar carnea ar putea sta pe movilă oricât, că nu intră în putrefacţie.

Se spune că iniţial movilele ar fi avut formă de piramidă, motiv pentru care sunt cunoscute şi sub această denumire, dar în timp, au fost erodate de ploi şi vânt, aşa că s-ar fi rotunjit. În prezent, acestea au o înălţime de peste 20 de metri şi sunt aşezate pe două linii paralele, la marginea unei terase lungi de aproximativ un kilometru.

Una din cele mai răspândite legende ale locului spune că nişte uriaşi ar fi venit de pe munte, din înălţimile Făgăraşului şi trecând Oltul s-au umplut de noroi, pe care apoi l-au scuturat la marginea satului Şona.

P.S. Părerea mea personală e aceea că acestea sunt foste piramide, create de mâna omului. Nu degeaba se spune că dacă pui o lamă de ras la baza piramidelor, aceasta se ascunde singură. Este binecunoscut acest efect de piramidă, conform căruia orice obiect din metal (cuţit, topor, lamă etc.) se ascute singur în interiorul unei piramide sau în imediata apropiere a formei geometrice. E vorba aici de nişte energii care nu au fost studiate încă suficient.

Totuşi, eu mă întreb: de ce nu fac arheologii mai profunde asupra acestor movile? Oare cât de vechi sunt ele? Eu presupun că au mii de ani, la fel ca vechile piramide egiptene.

Interesantă, de asemenea, e legenda cu uriaşii care au avut un rol în apariţia acestor piramide. Asta demonstrează încă o dată că multe din piramidele lumii au fost construite de vechii giganţi care au trăit pe Pământ, înaintea potopului biblic.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO