A fost descoperită o nouă specie umană dispărută! Ea nu are legătură cu omul modern, care a fost creat fie de Dumnezeu, fie de extratereştri!


homoO ştire de pe LiveScience.com poate schimba multe lucruri în istoria omenirii. Citez din ea:

O nouă specie umană dispărută, având creierul de dimensiunea unei portocale, poate fi cea mai primitivă descoperită vreodată. Dar, în ciuda dimensiunii mici a creierului său, acest om primitiv efectua ritualuri de înmormântare morţilor săi.

Această specie din Africa de Sud, numită Homo naledi, avea un amestec neobișnuit de caracteristici, cum ar fi picioare adaptate pentru o viață pe pământ, dar şi mâini potrivite pentru o viață în copaci, care i-ar putea determina pe oamenii de știință să rescrie modelele lor cu privire la apariţia umanităţii.

Deși oamenii moderni sunt doar singurii aflaţi în viață astăzi, alte specii umane au trăit odată pe Pământ. Aceste specii dispărute au fost membri ai genului Homo, la fel cum sunt oamenii moderni de astăzi. Cele mai vechi specimene umane găsite au circa 2,8 milioane de ani vechime. Deşi cercetătorii nu sunt siguri cât de veche este această specie umană, ea este cea mai nouă adăugire la genul Homo. „Este o descoperire foarte interesantă”, a declarat Ian Tattersall, paleoantropolog la Muzeul American de Istorie Naturală, care nu a participat la această cercetare. Cu toate acestea, Tattersall a sugerat că aceşti noi hominizi nu pot aparține genului Homo. „Sunt adeptul ideii că genul Homo a fost prea încărcat. Nu-mi place să observ noi specii. Nu cred că avem vocabularul necesar pentru a descrie diversitatea hominizilor timpurii.”

P.S. Aşa cum arătat de mai multe ori pe acest site, este o insultă să mai vorbim de faptul că omul modern ar fi evoluat din primii Homo. Nu există aşa ceva. Omul modern, cel cu inteligenţă creatoare, a fost creaţia cuiva. Că o fi vorba de Dumnezeu sau de extratereştrii avansaţi ca şi creatori, asta rămâne de văzut…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO