O femeie a fotografiat un OZN albastru, în apropiere de „Zona 51”, după care şi-a pierdut memoria. Ce s-a întâmplat cu ea?


Oraşul Rachel este situat în statul Nevada (SUA), în sudul Deşertului Nevada, de-a lungul „Autostrăzii Extraterestre” (denumită şi „Autostrada 375”). Rachel este situat aproximativ la 180 de km N-V de Las Vegas şi la 40 de km N de celebra „Zonă 51” (o zonă ultrasecretă a guvernului american, unde se fac diferite experimente cu OZN-uri şi a cărui existenţă a fost recunoscută oficial de Washington).

În noaptea de 22 martie 2015, o femeie pe nume Maria Aldraquez, care trăieşte în oraşul Rachel, a făcut două fotografii a unei farfurii zburătoare care a apărut deasupra casei sale, în jurul orei 3:30 dimineaţa. La început, ea a crezut că e vorba de lumina unei drone, dar apoi şi-a dat seama că obiectul nu avea caracteristicile unei drone. OZN-ul nu avea aripi, nu avea motor… de fapt nu făcea niciun fel de zgomot.

Femeia mai susţine că după ce a făcut cele 2 fotografii, totul i s-a întunecat şi a avut o pierdere de memorie de circa 30 de minute, în care nu-şi mai aminteşte ceea ce a făcut.

Doamna Aldraquez crede că ea a fost răpită după ce-a făcut aceste fotografii; ea are, începând de atunci, migrene de cap îngrozitoare, ce nu au putut fi tratate de către doctori.

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO