NASA a descoperit forme de viaţă misterioase, de 50.000 de ani vechime, în interiorul unor cristale imense


Aţi auzit vreodată de Peștera Cristalelor, ce se găseşte în mina Naica din Mexic? Această peşteră ar merita să fie văzută de toată lumea… Formațiunile cristaline găsite în această grotă pot atinge şi 13 metri înălţime și pot cântări aproximativ 81 de tone. Şi ele oferă frumuseţi pe care nu le-aţi văzut niciodată.

Dar aceste peșteri ascund mai multe decât un spectacol de vizionare. Se pare că acolo există ceva misterios… o nouă formă de viaţă. În interiorul acestor cristale, se găsesc semnele unui microorganism care pare a fi o formă de viață în sine. Dar această formă de viață, care a fost găsită și extrasă de o echipă de cercetare de la NASA pentru studii suplimentare, pare a fi una care n-a mai fost întâlnită niciodată.

Formele de viață au fost determinate ca având aproape 50.000 de ani vechime. Echipa a determinat, de asemenea, că acestea sunt într-adevăr, forme de viață originale, care s-au format în interiorul cristalelor.

Aceasta nu este prima dată când astfel de forme de viață microbiotice au fost descoperite. Au existat, de asemenea, rapoarte despre microbi similari care au fost descoperiţi la mare adâncime, în zonele acide ale izvoarelor termale sau în craterele de vulcani. Toate aceste zone par să aibă un singur lucru în comun: se află situate la temperaturi extreme, având o umiditate foarte mare.

Sursa (traducerea şi adaptarea): nationalgeographic.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO