Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Înregistrările akashice” – imensul “super-computer” al Cosmosului care înregistrează întreaga istorie a fiecărui suflet uman

303

blank„Toată materia perceptibilă provine dintr-o substanță primară, care umple tot spațiul, Akasha sau eterul luminifer, care este acționată de forța creatoare Prana, pentru a duce în existență, în cicluri fără sfârșit, toate lucrurile și fenomenele.“ (Nikola Tesla, 1907).

În funcție de filozofia sau religia citată, „Akasha“ are, în general, aceeași semnificație de bază. Este vorba de “eter”, a cărei existenţă a fost postulată de către filozofi din diverse culturi, tradiții și credințe care datează de mii de ani.

Akasha sau eterul este, practic, baza tuturor lucrurilor din lumea materială, în diferite filozofii fiind considerat a fi forța motrice invizibilă din spatele creării materiei. Potrivit multora, Akasha este sursa de energie pentru manifestarea materială.

Acest lucru este interesant, pentru că fizica cuantică arată că gândurile umane, intențiile, emoțiile au un fel de efect direct asupra lumii noastre materiale fizice. E adevărat că teoriile științifice de astăzi nu recunosc existența reală a Akashei, dar asta nu înseamnă că ea nu este reală.

Dar, dacă am vorbit de Akasha, ce ar fi “înregistrările akashice”? Potrivit diferiților specialişti în filozofiile ezoterice, “înregistrările akashice” (“înregistrările eterne”) reprezintă o bază de date care conține înregistrările călătoriei sufletului şi trupului.

Potrivit lui Alice A. Bailey, autor al mai multor cărți pe teme teosofice, “înregistrările akashice sunt ca un fel de film fotografic imens, în care se înregistrează toate dorințele și experiențele de pe Pământ”.

Potrivit profetului Edgar Cayce, “înregistrările akashice” pot fi văzute ca un fel de supercomputer al Universului, o maşină centrală de depozitare a tuturor informațiilor pentru fiecare persoană care a trăit vreodată în Cosmos. În afară de înregistrarea evenimentelor care au loc în viața unui om, aici se înregistrează fiecare act, faptă, cuvânt, gând, senzație, emoție, intenție și motiv. Aparent, înregistrările conțin întreaga istorie a fiecărui suflet uman, de la începuturile creației.

Charles Webster Leadbeater, un membru influent al Societății Teozofice și autor pe teme oculte, spune că în “înregistrările akashice” se găsesc şi toate înregistrările privind istoria Atlantidei și a diverse altor civilizații, ca cea a Lemuriei.

Orgoni Crystal