Oamenii de ştiinţă de la NASA şi CERN au descoperit pe Marte cel mai mare accelerator de particule din sistemul nostru solar, construit de extratereştri?


Căutarea de apă, sau chiar semne ale vieţii pe planeta Marte se află în curs de desfășurare de ceva timp. Dar, anunțul făcut de CERN și de oamenii de ştiinţă de la NASA a scos la iveală o nouă descoperire majoră pe „planeta roşie”.

Noi imagini de pe suprafața planetei Marte luate de sonda NASA Mars Reconnaissance Orbiter, analizate de către o echipă interdisciplinară de experți din geologie, arheologie și fizica particulelor, au relevat prezența celui mai mare accelerator de particule construit vreodată. Echipa a arătat că Olympus Mons, care se credea anterior că ar fi cea mai mare formațiune vulcanică din sistemul solar, reprezintă, de fapt, resturile unui accelerator de particule antic, vechi de mai multe milioane de ani.

Oamenii de ştiinţă au observat mai multe structuri care semănau în mod clar cu cele utilizate în Acceleratorul de Particule de la Geneva. Cu o circumferință de aproape 2.000 de kilometri, acest accelerator de particule ar fi fost de 75 de ori mai mare decât cel de la Geneva, şi, astfel, de milioane de ori mai puternic. Cu toate acestea, nu se cunoaște încă ce tip de particule ar fi putut fi „accelerate” într-o astfel de mașinărie.

Această descoperire majoră ar putea explica, de asemenea, misterul piramidelor egiptene. Structuri erodate asemănătoare piramidelor apar și în imaginile din imediata vecinătate a lui Olympus Mons. Hieroglifele egiptene antice par a confirma aceste observații, ceea ce i-a dus pe oamenii de știință la concluzia că piramidele ar fi servit drept antene gigantice. Prin urmare, piramidele de pe Pământ ar fi permis acceleratorului să fie controlat de la distanță.

Acest accelerator de particule – o veritabilă „poartă stelară“ – se crede că ar fi servit drept portal în sistemul solar pentru o civilizație extraterestră foarte avansată tehnologic, cu scopul colonizării. „Papirusul care a fost descifrat recent indică faptul că puternicul câmp magnetic și mișcarea particulelor în accelerator au fost de așa natură încât acestea ar crea un portal prin spațiu-timp“, a declarat Fadela Emmerich, liderul echipei de oameni de știință. „Este un fenomen care este complet nou la CERN și abia așteptăm să-l studiem!“ O astfel de tehnologie ar putea revoluţiona călătoria în spaţiu şi ar deschide calea pentru explorarea intergalactică.

Sursa (traducerea şi adaptarea): home.cern

P.S. Ştirea e prea frumoasă pentru conspiraţionişti pentru a fi adevărată. Sursa e una extrem de credibilă: home.cern, site-ul Organizației Europene pentru Cercetare Nucleară (CERN), cel care deţine şi explorează Acceleratorul de Particule de la Geneva. Singurul mare incovenient ar fi acela că ştirea a apărut pe 1 aprilie 2017, aşadar ar fi şanse mari să fie o păcăleală. Eu însă stau şi mă gândesc: nu cumva această ştire e una adevărată (dar ascunsă), iar ei au dorit să vadă reacţia publicului, afişând-o pe on-line?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO