Organizaţia Anonymous spune că NASA va anunţa în curând viaţa extraterestră! Iată şi răspunsul NASA…


Atunci când Anonymous a publicat un nou videoclip zilele acestea, susținând că agenția spațială NASA va anunța în curând descoperirea vieții extraterestre undeva în Univers, acest lucru a generat un entuziasm enorm pentru fanii ufologi din întreaga lume. Din păcate, potrivit agenției spațiale americane, pretențiile făcute de Anonymous în acest videoclip viral sunt pur și simplu incorecte.

„Contrar unor pretenţii, nu există niciun anunț pe care NASA să-l facă cu privire la viața extraterestră”, a declarat Robert Zurbuchen, administrator asociat NASA pentru știință, într-un tweet publicat săptămâna aceasta, punând capăt speculaţiilor despre faptul că NASA ar urma să facă un anunț important despre descoperirea vieții extraterestre.

Declaraţia oficială NASA nu a fost o surpriză pentru mulți oameni, care au considerat că videoclipul lansat de Anonymous conținea informații false încă de la bun început. Mulți observatori au subliniat faptul că filmuleţul Anonymous nu conține nicio informație despre presupusa descoperire a vieții extraterestre și se bazează, în schimb, pe propriile comentarii ale lui Zubuchen la o audiere în Senatul SUA, când a afirmat că „suntem pe cale să facem una dintre cele mai incredibile descoperiri, fără precedent, din istorie”.

Cu toate acestea, afirmațiile au fost scoase din context de către Anonymous, pentru că Zurbuchen se referea mai mult la munca NASA pe termen lung, decât la o descoperire iminentă.

Însă, chiar dacă această informaţie a fost falsă, cei care aşteaptă ca NASA să anunţe într-o bună zi că a descoperit viața extraterestră nu vor trebui să aștepte prea mult. Majoritatea astronomilor și oamenilor de știință care lucrează pentru agenția spațială americană cred că vor putea anunța descoperirea vieții extraterestre în spațiul cosmic în următorii 10 până la 30 de ani. Oamenii de știință care lucrează pentru agenție sunt deosebit de entuziasmați de potențialul echipamentului de generație următoare, cum ar fi Telescopul spațial James Webb, care va fi pe deplin operațional în decursul următorilor ani. Se speră că telescopul incredibil de puternic va fi un instrument esențial pentru a permite oamenilor de știință să descopere o viață îndepărtată de planeta Pământ.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock