NASA a fotografiat lângă Soare un obiect spaţial uriaş: o fi vorba cumva de nava spaţială gigantică Andromeda, proiectată în secret de nazişti în timpul celui de-al doilea război mondial?


În anii 1943-1945, naziştii au lucrat la un proiect secret numit Andromeda-Gerät (Dispozitivul Andromeda). Andromeda era o navă spațială foarte mare, în formă de trabuc. Două hangare din interiorul navei au fost special proiectate pentru a ţine nave spațiale mai mici, cum ar fi Vril 1, Vril 2 sau Haunebu.

La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, Armata Americană a descoperit una dintre aceste nave enorme în formă de trabuc, precum și desenele și specificațiile ambarcațiunii. Nava spațială Andromeda și alte OZN-uri mai mici s-au mutat în SUA, alături de inginerii și oameni de știință nazişti care au lucrat la „Andromeda-Gerät”, unde au continuat să lucreze la acest proiect spațial secret. Dat fiind că aceste tehnologii erau mult mai avansate decât cele pe care oamenii le aveau în 1945, ei trebuie să fi fost ajutați de extratereştri. Dr. Hermann Oberth, cel care a inventat rachetele în timpul celui de-al doilea război mondial, a declarat la un moment dat următoarele: „Nu puteam avansa în timp record în anumite domenii științifice, am fost ajutaţi”. Când a fost întrebat de către cine, el a răspuns: „De către fiinţe din alte lumi.”

Acum, revenind la subiectul acestui articol, să ne uităm cu atenţie la două imagini captate de către instrumentul Lasco C2 de pe satelitul NASA SOHO, pe 19 decembrie 2016 și pe 23 decembrie 2016. În ambele imagini vom vedea un obiect spațial mare, în formă de trabuc. Ceea ce este surprinzător este faptul că ambele obiecte sunt similare între ele. De aceea, cel mai probabil este vorba de aceeaşi navă spațială aflată pe orbită în jurul Soarelui, fotografiată accidental de Lasco C2.

În 1945, oamenii de știință germani erau deja capabili să construiască o navă spațială imensă în formă de trabuc. Acum, 70 de ani mai târziu, vă puteți imagina că un astfel de obiect este, probabil, unul mai mult avansat, putând probabil efectua zboruri secrete spre alte planete; aşadar, n-ar fi exclus ca ceea ce vedem în aceste imagini să nu fie altceva decât o versiune avansată a originalului Andromeda-Gerät.