Două fotografii bizare, făcute noaptea în Dallas, surprind deasupra norilor nişte lumini misterioase! O fi o navă-mamă extraterestră?


formatiuni luminoase Dallas 1Pe imgur.com (site-ul în care userii uploadează tot felul de imagini), s-au uploadat două fotografii ciudate, realizate noaptea în Dallas (SUA) pe 24 octombrie 2013, şi în care se pot observa nişte lumini ciudate şi strălucitoare, situate deasupra norilor. Cum pozele au fost realizate în jurul aeroportului internaţional din Dallas, unii comentatori au început deja să speculeze că ele ar putea avea ca sursă reflectoarele puternice ale aeroportului care să ilumineze cerul nopţii, ajutându-i astfel pe piloţii avioanelor. Dar, totuşi, luminile par extrem de dispersate, iar, dacă ar fi fost reflectoare puternice de pe pământ, ar fi trebuit să se observe de jos sursa luminilor. În plus, în cele două poze concomitente se observă cum luminile îşi schimbă poziţiile.

Aşadar, dacă vom exclude reflectoarele de pe Pământ, ce explicaţii am mai putea avea?
– nori luminescenţi (puţin probabil);
– iluzie optică (cine ştie!?);
– o navă spaţială-mamă (explicaţia mea preferată!);
– un balon meteorologic;
– gaz de mlaştină care s-a ridicat în atmosferă (ciudat…);
– auroră polară (Dallas-ul e un oraş situat în zona temperată, deci foarte slabe şanse…)

Un comentator care a văzut aceste două fotografii a scris că „Sincer, am mai văzut asemenea lumini în Victoria/Canada, iar apoi, câteva zile mai târziu, au fost semnalate sute de observaţii asemănătoare în Edmonton. Nicio explicaţie”.

Poate că voi, cititorii acestui site, aveţi păreri mai avizate…

formatiuni luminoase Dallas 2


Lasă un comentariu