Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

NASA a fotografiat o navă spaţială uluitoare pe Marte! Acum, ea se mai află acolo?


Imagini extraordinare par să dezvăluie un obiect zburător neidentificat (OZN) incredibil aflat pe suprafața lui Marte. Imaginile, care au fost luate de NASA, au creat o undă de șoc în comunitatea de cercetare ozenistică, şi, dacă cineva s-ar reîntoarce la locul respectiv de pe Marte, n-ar fi exclus ca OZN-ul să se afle încă acolo.

Fotografii ale presupusului OZN au fost capturate inițial de către sonda spaţială NASA Mars Global Surveyor (MGS), pe 16 octombrie 2000. Imaginile, care au o vechime de aproape 17 ani, au fost examinate de către diferiți cercetători OZN.

Misteriosul obiect a fost reperat în „Medusae Fossae” de pe Marte. „Medusae Fossae” este o formațiune geologică neobișnuită, situată în zona ecuatorială a „planetei roșii”, fiind încă misterioasă pentru mai mulţi oameni de știință. Formațiunea geologică enigmatică, care este numită după personajul mitologic grec Medusa, este cel mai bine cunoscută pentru stările meteorologice extrem de neobișnuite. Această zonă specială a „planetei roșii” este supusă unui nivel constant de vânturi puternice, provocând astfel de eroziune semnificativă a rocilor, astfel încât suprafața pare să fie complet netedă.

De aceea, dacă acela e într-adevăr un OZN, acesta trebuie să fi ajuns acolo destul de recent în jurul anului 2000, pentru că, dacă ar fi fost mai vechi, ar fi fost îngropat sub dunele de nisip marţiene.

Aşadar, iată încă un mister nedezlegat încă…


Lasă un comentariu