Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Bufniţa, simbolul ocult venerat de Elita Mondială – 3 fotografii ilustrative şi incredibile care spun totul


Bufnița este o denumire comună pentru păsările răpitoare de noapte din ordinul strigiforme (Strigiformes), care cuprinde buhele, cucuvelele, huhurezii, strigile și alte păsări răpitoare de noapte. Au un zbor silențios și un colorit protector, de obicei brun, cea ce le ajută la prinderea insectelor, a păsărilor și a mamiferelor mici. În repaus corpul lor are o poziție verticală. Bufnițele au ochi globuloși așezați frontal, cioc puternic, încovoiat, văz și auz foarte bine dezvoltate. Degetele sunt scurte, prevăzute cu gheare lungi, ascuțite și încovoiate.

Însă, încă din cele mai vechi timpuri, bufniţa se numără printre vieţuitoarele cu o simbolistică foarte bogată, fiind reprezentată în mitologie de două noţiuni aparent contradictorii: moartea sau înţelepciunea, dar cu amendamentul că în unele credinţe înţeleciunea şi moartea se împleteau, zeitatea morţii cunoscând şi secretele vieţii, ale naşterii şi ale reîncarnării. De exemplu, în mitologia sumeriană, zeiţa morţii, Lilith, era reprezentată ca o femeie goală încadrată de două bufniţe. Iar în mitologia greacă, bufniţa este simbolul Atenei, zeiţa înţelepciunii.

Dar, multe teorii ale conspiraţiei vorbesc de bufniţa ca fiind unul din simbolurile Ocultei Mondiale (Illuminati), în afară de piramide, ochiul atotvăzător şi pentagrame.

În celebrul serial TV „Twin Peaks”, din anii 1990, există numeroase referințe criptice la bufnițe, care „nu sunt ceea ce par”. Acolo, ele sunt într-un fel legate de extratereștri, sunt apărătoare ale răului, fiind posedate de spirite rele. Unul dintre personajele serialului, un polițist american, chiar spune că simbolul bufniţei este atât de mult legat de malefic, încât nici nu ar vrea să vorbească despre el.

O altă binecunoscută bufniță se găsește în cadrul clubului secret Bohemian Grove, acolo unde politicienii de rang înalt se întâlnesc pentru a face ritualuri obscure. Puteţi vedea mai jos o poză din anul 1967, în care apar viitorii preşedinţi americani Richard Nixon (1969-1975) şi Ronald Reagan (1981-1989), care stau în jurul mesei din tabăra „Cuibul bufniţei”, şi în care se venerează statuia bufniţei – Moloch. Oare e o coincidenţă că doi politicieni care fac ritualuri secrete vor deveni în viitor preşedinţi?

Mai jos puteţi vedea uriaşa statuie a bufniţei, ce se află la intrarea sediului celei mai mari publicaţii europene Axel – Springer. Parcă vrea să ne transmită în subconştient că EI deţin mass-media…

Conform unui articol publicat pe 1 decembrie 2017 de BBC, prințul Harry al Marii Britanii și Meghan Markles şi-au făcut „prima datorie regală” ca şi cuplu, ducându-se să vadă o bufniță. Articolul nu are niciun sens, ca și cum ar fi un fel de limbaj codat, înţeles doar de EI.

Ce ne spun toate aceste câteva exemple, ilustrate cu fotografii? Faptul că elita lumii este „îndrăgostită” de bufniţă, pe care o venerează ca şi simbol ocult. Iar puterea simbolului ei este cunoscută încă din vechime…


Lasă un comentariu