Sateliţii militari ruşi au fotografiat o piramidă şi o clădire sub formă de zvastică în Antarctica. Pe Google Earth totul apare blurat…


În 2017, cineva a încărcat o fotografie pe Facebook (pe baza căreia s-a realizat un videoclip), realizată de către un satelit-spion rus care a trecut peste munții Transantarctici (din Antarctica) și care prezintă structuri uriașe, inclusiv o piramidă și o clădire sub forma unei zvastici.

Videoclipul original aparţine Forţelor Armate Ruse şi a fost uploadat în 2014, aşa că e foarte ciudat că a apărut pe un blog obscur – tamsecret.blogspot.ru. Totuşi, videoclipul a fost îndepărtat şi de pe YouTube. Videoclipul (pe care îl puteţi vedea pe dailymotion.com) arată în mod clar nişte structuri care se găsesc în Munţii Transantarctici. Printre aceste structuri se poate observa o piramidă şi o clădire în formă de zvastică. Munții Transantarctici reprezintă un lanț muntos care se întinde, cu unele întreruperi, de la capul Adare și până la Țara lui Coats. Acest lanț muntos împarte continentul în Antarctida Răsăriteană și Antarctida Apuseană.

Ciudat este faptul că pe Google Earth întreaga zonă apare ca blurată, ca şi cum nu s-ar dori să se afle mai multe. De ce? Ce secrete se ascund aici? Pe de altă parte, clădirea sub formă de zvastică îmi aduce aminte de expediţiile naziste din perioada celui de-al doilea război mondial. În 1938, Hitler a lansat o expediție costisitoare la Polul Sud. Care au fost motivele lui Hitler? De ce a fost atât de importantă Antarctica pentru el? În conformitate cu mult controversatul “Dosar Omega”, naziștii au început să trimită numeroase misiuni de explorare în regiunea Regina Maud din Antarctica. Peste 400.000 de km pătraţi din continentul înghețat au fost cartografiaţi din aer, germanii descoperind vaste regiuni care nu erau cuprinse de gheață, precum și lacuri de apă caldă și intrări în peşteri. Diferite echipe științifice au fost mutate în zonă – zoologi, botaniști, agricultori, specialiști în ciuperci, parazitiologi, biologi marini, ornitologi și mulţi alţii.

James Roberts, un istoric al celui de-al doilea război mondial, susține că naziștii au reușit să construiască o bază subterană secretă într-o peșteră masivă. Potrivit lui Roberts, soldații britanici au descoperit intrarea la sfârșitul anului 1945. Soldații au urmat tunelul, lung de km întregi și, în cele din urmă, au ajuns la o vastă peșteră subterană, în care era anormal de cald. Unii dintre oamenii de ştiinţă au crezut că peştera era încălzită geotermal. În caverna uriaşă au fost descoperite mai multe lacuri subterane. Totodată, aici naziştii au construit staţii de docare pentru celebrele lor submarine “U-boot”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock