Extratereştrii au defectat sonda spaţială Luna-25, lansată recent de ruşi, pentru a nu putea aseleniza? O teorie incendiară


În noaptea de 10 spre 11 august 2023, ruşii anunţau cu surle şi trâmbiţe lansarea primei sonde lunare ruseşti în aproape 50 de ani, Luna-25. Ea a fost plasată cu succes pe orbita lunar, însă, ulterior, pe 19 august 2023, agenția spațială rusă Roscosmos a anunţar că a apărut o situație de urgență la bordul stației automate (lunare), care nu a permis efectuarea manevrei cu parametrii specificați.

Apoi, a doua zi, pe 20 august 2023, aceeaşi agenție spațială Roscosmos a anunțat că a pierdut contactul cu sonda lunară la scurt timp după ce a apărut o problemă, sâmbătă, în timp ce era dirijată pentru a intra pe orbita de preaselenizare. „Sistemul s-a deplasat pe o orbită imprevizibilă și a încetat să mai existe în urma coliziunii cu suprafața Lunii”.

Însă, pe Internet au apărut deja teorii conform cărora ruşilor nu li s-a permis aselenizarea de către extratereştrii care se află deja pe Lună, aşa că Luna-25 a fost „distrusă”. De-a lungul timpului, a apărut o teorie care spune că marile puteri ale lumii (SUA şi URSS) ar fi ajuns pe Lună pe ascuns, încă din anii 50 – 60, dar public nu s-a recunoscut nimic. Astfel, militarii sovietici considerau că Luna putea fi un post de comandă ideal, ferit de lovituri nucleare, datorită lipsei de atmosferă şi ar fi decis să construiască acolo o bază a Armatei Roşii. Primul proiect N1, ar fi fost început pe satelitul nostru natural încă din 1962 şi finalizat în 1971. Pentru că ar fi costat 80 miliarde dolari, iar în 1973 se înregistrase prima criză a petrolului, deci nu mai putea fi suportat, în 1974 a fost trecut în conservare. La fel, şi americanii, tot de la începutul anilor 60, ar fi construit în secret mai multe baze pe Lună. Astfel, în unele fotografii ale misiunilor spaţiale Apollo s-ar putea vedea existenţa unor construcţii artificiale pe Lună – domuri selenare, cu diametre de câţiva kilometri şi dispuse în grupuri şi o activitate de minerit, cu mai multe utilaje.

Există zvonuri că atât americanii, cât şi ruşii ar fi fugit de pe Lună şi nu s-au mai întors acolo, pentru că ar fi fost alungaţi de extratereştrii de pe satelitul nostru.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

2 comentarii la „Extratereştrii au defectat sonda spaţială Luna-25, lansată recent de ruşi, pentru a nu putea aseleniza? O teorie incendiară”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO