Piramidă străveche şi „Sfinx” pe planeta Marte! Ce fiinţe / civilizaţii au trăit acolo?


Imaginea din acest articol prezintă o regiune de pe Marte şi a fost dată publicităţii de către Agenția Spațială Europeană. Ce puteţi vedea acolo? Este, într-adevăr, aceea o străveche piramidă? Dacă da (şi nu este o formaţiune naturală), atunci cine au realizat-o? Fiinţe extraterestre? Sau oameni care au trăit odată pe Marte?

Într-un articol din 2014 – S-a descoperit pe planeta Marte o copie a “Sfinxului din Egipt”? Sau Sfinxul egiptean a fost creat în memoria celui de pe Marte? – arătam cum într-o poză luată în 1997 de către naveta spaţială NASA Mars Pathfinder, se observă o structură centrală care seamănă foarte mult cu Sfinxul din Egipt (statuia cu chip de om şi labe de leu), observându-i-se astfel capul, labele frontale şi trupul.

După desecretizarea unui document secret CIA (şi despre care am scris în 2017 – S-a descoperit pe planeta Marte o copie a “Sfinxului din Egipt”? Sau Sfinxul egiptean a fost creat în memoria celui de pe Marte?), s-a aflat că agenţia de informaţii a Statelor Unite a realizat un experiment secret de „vedere la distanţă”, în care un subiect a dezvăluit faptul că fiinţe trăiesc pe Marte, planetă care este presărată cu piramide, drumuri și obeliscuri. Mediumul mai spune despre fiinţele de pe Marte: “Sunt fiinţe foarte vechi. Se află pe moarte. Ele caută o modalitate de a supraviețui, dar pur și simplu nu pot”.

Oare care e adevărul?