Piramidă străveche şi „Sfinx” pe planeta Marte! Ce fiinţe / civilizaţii au trăit acolo?


Imaginea din acest articol prezintă o regiune de pe Marte şi a fost dată publicităţii de către Agenția Spațială Europeană. Ce puteţi vedea acolo? Este, într-adevăr, aceea o străveche piramidă? Dacă da (şi nu este o formaţiune naturală), atunci cine au realizat-o? Fiinţe extraterestre? Sau oameni care au trăit odată pe Marte?

Într-un articol din 2014 – S-a descoperit pe planeta Marte o copie a “Sfinxului din Egipt”? Sau Sfinxul egiptean a fost creat în memoria celui de pe Marte? – arătam cum într-o poză luată în 1997 de către naveta spaţială NASA Mars Pathfinder, se observă o structură centrală care seamănă foarte mult cu Sfinxul din Egipt (statuia cu chip de om şi labe de leu), observându-i-se astfel capul, labele frontale şi trupul.

După desecretizarea unui document secret CIA (şi despre care am scris în 2017 – S-a descoperit pe planeta Marte o copie a “Sfinxului din Egipt”? Sau Sfinxul egiptean a fost creat în memoria celui de pe Marte?), s-a aflat că agenţia de informaţii a Statelor Unite a realizat un experiment secret de „vedere la distanţă”, în care un subiect a dezvăluit faptul că fiinţe trăiesc pe Marte, planetă care este presărată cu piramide, drumuri și obeliscuri. Mediumul mai spune despre fiinţele de pe Marte: “Sunt fiinţe foarte vechi. Se află pe moarte. Ele caută o modalitate de a supraviețui, dar pur și simplu nu pot”.

Oare care e adevărul?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO