Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Istoria omenirii ar fi aceasta, conform „Consiliului Celor Nouă” – zeii extratereştrii ce-ar fi supravegheat omenirea de la începuturi. Toate informaţiile au fost obţinute prin „chanelling”…


Imagine generata de Microsoft AI

A, vorbit prima dată despre „Consiliul Celor Nouă” în articolul acestea din ianuarie 2023: Marele secret al serialului SF „Star Trek”: s-a inspirat el din „Consiliul celor nouă”, care se considera a fi Dumnezeu? Totul a pornit de la un mistic indian, dr. D.G. Vinod, care, folosind tehnica de „channelling”, susţine că ar fi intrat în contact cu „Consiliul Celor Nouă”, care s-a prezentat ca o inteligență colectivă, alcătuită din nouă entități, sau înfățișări, ce alcătuiau împreună un întreg. Cei Nouă înșiși, vorbind prin intermediul lui Vinod, spun: „Dumnezeu nu este altcineva decât noi împreună, Cele Nouă Principii ale Domnului. Nu există un alt Dumnezeu decât noi, Cei Nouă, uniți”.

Foarte interesant e faptul că un nume celebru care s-a implicat în povestea „Consiliului Celor Nouă” a fost, pe la jumătatea anilor 1970, cel al lui Gene Roddenberry, creatorul serialului SF „Star Trek”. Nu este limpede cât de mult a fost influențat Roddenbery de Cei Nouă. Participarea lui a început în 1974, la câțiva ani după ce prima serie „Star Trek” se încheiase, dar în perioada în care dezvolta filmele de lungmetraj. Se spune că unele idei din primul film, „Star Trek: The Motion Picture” (1979), vin de la Cei Nouă și că ei au influențat unele personaje și dialoguri și din seriile „Star Trek: The Next Generation” și „Deep Space Nine”.

Iată însă câteva idei pe care le-ar mai fi obţinut dr. D.G. Vinod de la „Consilul Celor Nouă”:

* În galaxie există numeroase alte civilizaţii, unele grupate într-o federaţie, ca în „Star Trek”, toate mai mult sau mai puţin conştiente de existenţa Celor Nouă.

* Atlanţii, ajunşi în urmă cu 1,6 milioane de ani în sistemul nostru solar, au colonizat Marte şi sunt autorii complexului Cydonia de pe Marte. Pământul nu intra în raza lor de acţiune, el fiind laboratorul în care se năştea o altă rasă inteligentă, gândită ca „partener social” pentru atlanţi.

* Atlanţii, dar şi alţi extratereştri, civilizaţia Hoova, au ajutat la manipularea genetică – sau „însămânţarea” – rasei umane. După Cei Nouă, pe Pământ exista deja o rasă indigenă, lăsată în continuare să evolueze singură. Însămânţarea Pământului a fost un experiment al Celor Nouă pentru a vedea evoluţia „originalelor” (rasa indigenă) în comparaţie cu „cei colonizaţi”.

* Evoluţia genetică a omenirii a avut de înfruntat forţe întunecate venite, cum se menţionează de obicei, din Pleiade, şi numite ca „discipolii Satanei”.

* Cei Nouă susţin că prima colonizare a celor veniţi din Hoova a început în bazinul Tarim, în Tibet, în 32.400 î.Hr. Atlantida a fost fondată de coloniştii atlanţi şi a existat timp de 15.000 de ani în Caraibe/Yucatan/sudul Mexicului, cu mare aproximaţie regiunea în care plasa Edgar Cayce continentul sau insula dispărută.

* Cei Nouă, furioşi, au distrus Atlantida în 10.850 î.Hr. După distrugerea Atlantidei, supravieţuitorii au devenit întemeietorii civilizaţiilor din Egipt şi din America Centrală şi de Sud.

* Marea Piramidă egipteană a fost construită de aceşti supravieţuitori începând din anul 10.700 î.Hr., dar, din diverse motive, construcţia nu a fost terminată până în anul 5000 î.Hr. Multe teorii populare despre construirea Marii Piramide, cum sunt şi cele ale lui Bauval şi Hancock, expun cazul similar al construcţiei în două etape. Fără nicio îndoială, Marea Piramidă este importantă pentru Cei Nouă, fiind utilizată pentru a aduce pe Pământ „energie” de la alte civilizaţii şi pentru a regenera celulele organismului uman.