Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Concediat de NASA pentru că nu a vrut să distrugă pozele ce dovedeau prezenţa extraterestră pe Lună

281

blankFostul director al Departamentului de Date şi Controlul Fotografiilor din cadrul NASA, Ken Johnston, ce a lucrat pentru agenţia spaţială americană în timpul misiunilor Apollo din anii 1960-1970 a fost concediat pentru că a spus adevărul. Johnston a susţinut că NASA cunoaşte faptul că astronauţii au descoperit vechi oraşe extraterestre şi rămăşiţele unei maşinării extrem de avansate pe Lună. Unele din aceste tehnologii se pare că pot manipula gravitaţia. În momentul descoperirii, NASA a impus o tăcere totală asupra angajaţilor săi.

Timp de peste 40 de ani, alţi oameni de ştiinţă, tehnicieni şi ingineri au acuzat NASA de ascunderea datelor şi manipularea fotografiilor în ceea ce priveşte descoperirea unor obiecte spaţiale ciudate sau a unor artifacte pe suprafaţa Lunii şi a planetei Marte.

Conform lui Johnston, astronauţii de pe misiunile Apollo au adus dovezi fotografice indubitabile despre prezenţa unor artifacte pe Lună, dar superiorii lui Johnston din cadrul agenţiei i-au ordonat acestuia să le distrugă în timp ce lucra la Jet Propulsion Laboratory (JPL – din cadrul NASA), dar el a refuzat s-o facă. Atunci când s-a dus în public să explice, agenţia spaţială pur şi simplu l-a concediat în octombrie 2007 (vezi mai multe detalii despre acest eveniment pe site-ul Enterprise Mission). Kay Ferrari, director al JPL, a explicat apoi că i-a cerut lui Johnston să demisioneze întrucât a criticat instituţia pe care o conduce. Atunci când Johnston a refuzat să-şi semneze demisia, el pur şi simplu a fost concediat fără o motivaţie clară.

După plecarea sa, Dr.Johnston a declarat că nu are nimic de pierdut şi că va dovedi că NASA şi guvernul american ştiu de decenii întregi că pe Lună există oraşe extraterestre. Iată câteva din aceste dovezi…

blank
Obiect straniu fotografiat de astronautii Apollo
blank
O alta structura artificiala pe Luna
blank
Piramida pe Luna

Poza următoarea e foarte interesantă: în stânga este o fotografie dată publicităţii de NASA, iar în dreapta acelaşi loc e fotografiat de o sondă spaţială japoneză. Vedeţi diferenţele? Şi priviţi locul indicat de săgeata albă… asta arată cum NASA  încercat să ascundă o structură (poate) de origine artificială pe Lună.

blank

blank
O posibila baza lunara americana construita intr-un crater de pe Luna

P.S. Un articol asemănător l-am scris anul trecut. Vă invit să-l citiţi: https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-stie-de-40-de-ani-ca-luna-e-plina-de-extraterestri/

Orgoni Crystal