Fondatorul Corporaţiei Tesla, Elon Musk, acuză Oculta Mondială că doreşte să-l distrugă


Fondatorul companiei Tesla, Elon Musk, susține că a sa corporaţie este sabotată în mod intenționat de către Oculta Mondială, în încercarea de a suprima energia solară și mașinile electrice, două activităţi dezvoltate de Tesla Corp.

Într-un e-mail trimis angajaților săi, Musk a avertizat că „indivizi din umbră” care lucrează pentru Big Oil (marile corporaţii petroliere-energetice) și pentru Wall Street s-au infiltrat în compania sa, având ca scop distrugerea reputaţiei lui Tesla.

Potrivit preşedintelui corporaţiei Tesla, un raport recent privind un incendiu din fabrică, rapoartele privind defecțiunile mașinilor electrice Tesla și rapoartele privind existenţa unor „bug-uri” în software-urile companiei – toate acestea sunt știri false, menite să distrugă reputația corporaţiei americane.

Iată e-mailul complet:

De la: Elon Musk

Pentru: Toată lumea

Subiect: Nişte aspecte îngrijorătoare

17 iunie 2018, 11:57 p.m.

Am fost mâhnit weekend-ul acesta să aflu despre un angajat al companiei Tesla, care a condus operațiuni de sabotaj, destul de extinse și dăunătoare. Printre acestea se numără modificările codului direct din sistemul de operare Tesla Manufacturing, sub nume false de utilizatori și exportul unor cantități mari de date Tesla, extrem de sensibile, către terțe părți necunoscute.

Întreaga măsură a acțiunilor sale nu este clară, dar ceea ce a recunoscut până acum este destul de rău. Motivația acţiunii sale a fost aceea că el a vrut o promovare pe care nu a primit-o. În lumina acestor lucruri, promovarea nu a fost cu siguranță mișcarea potrivită.

Totuşi, s-ar putea să fie ceva mai mult decât pare la prima vedere, astfel că ancheta va continua în această săptămână. Trebuie să ne dăm seama dacă el a acționat singur sau cu alți angajaţi de la Tesla și dacă lucrează cu organizații din afara companiei.

După cum știți, există mai multe organizații care ar dori ca Tesla să dispară. Printre aceştia se regăsesc speculanţii de pe Wall Street, care au pierdut deja miliarde de dolari și vor mai pierde. Apoi, există companiile de petrol și gaze, cea mai bogată industrie din lume – cărora nu le place ideea ca Tesla să avanseze în domeniul energiei solare și a mașinilor electrice. Nu vreau să vă şochez, dar există zvonuri că aceste companii nu sunt totdeauna de treabă. Apoi, există o multitudine de producători de maşini pe benzină şi motorină. Dacă sunt dispuși să trișeze atât de mult în privinţa emisiilor, de ce n-ar fi dispuși să trișeze şi în alte moduri?

De cele mai multe ori, atunci când există un furt de bunuri, scurgeri de informații confidențiale, neglijenţă în serviciu sau chiar sabotaj, motivul este într-adevăr unul simplu, ca de exemplu dorința de a pedepsi pe cineva din companie sau compania în ansamblul ei. Însă, ocazional, situaţia este mult mai gravă.

Vă rugăm să fiți foarte vigilenți, în special în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce vom crește rata de producție la 5.000 de bucăţi  / săptămână. Atunci forțele exterioare au cea mai puternică motivație să ne oprească.

Dacă știți, vedeți sau bănuiţi ceva suspect, trimiteți-ne informaţiile la adresa de e-mail (…) cu cât mai multe informații posibile. Puteţi face acest lucru nominal (numele va fi păstrat confidențial) sau anonim.

 

Vă mulțumesc că depuneţi atât de multă energie pentru a face Tesla un succes,
Elon

Sursa articolului (traducerea şi adaptarea proprie): cnbc.com

P.S. Chiar dacă Elon Musk n-a pronunţat „Oculta Mondială”, se ştie că aceasta este formată în special din bancherii de pe Wall Street şi din corporaţiile petroliero-energetice.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO