Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În „peştera bestiilor” din Egipt s-au descoperit o serie de amprente care nu sunt de origine umană… iar adevărul e şocant! În plus, desenele de pe pereţi prezintă creaturi hibride, asemenea reptilienilor!


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O peșteră misterioasă de la granița dintre Egipt și Libia a devenit „şi mai misterioasă” atunci când antropologii care au studiat amprentele mici de pe pereții peşterii au concluzionat că acestea nu provind de la oameni, ci de la reptile. Şi mai mai ciudat decât atât, figurele desenate pe perete, lângă amprente, arată atât oameni cât și ceea ce par a fi fiinţe hibride oameni-animale. Ce se întâmpla în Egipt în urmă cu 8.000 de ani!?

Peştera Bestiilor sau peştera Wadi Sura II a fost descoperită în 2002, în Sahara de Est, și de-atunci a captat interesul arheologilor pentru ceea ce s-a descoperit pe pereţi: imagini de oameni, animale și creaturi fără cap, precum și mai multe amprente mici care se presupuneau că ar fi fost făcute de către copiii mici.

Emmanuelle Honore de la Institutul McDonald pentru Cercetare Arheologică s-a întrebat câţi ani ar fi avut copiii care şi-au lăsat amprentele pe pereţi. Ea a făcut fotografii și măsurători precise ale acestora, care au fost duse la laborator pentru analiză. Ceea ce a găsit e uluitor: „amprentele lăsate în peştera Wadi Sura II sunt non-umane”. Honore a ajuns la concluzia că amprentele sunt prea mici pentru a fi cele ale unui copil uman nou-născut și, prin urmare, ele trebuie să fi fost făcute de reptile, șopârle sau crocodili.

Întrebarea care se pune e următoarea: de ce aceste reptile şi-au lăsat urmele pe pereţii peşterii, lângă desenele misterioase? De ce în aceste desene, alături de oameni, apar şi creaturi ciudate, ca hibrizii om-animal? Sunt aceştia celebrii reptilieni de care se vorbeşte de-atâta timp în lumea conspiraţiilor şi a paranormalului?

creaturi reptiliene
Imagine: colaj wikipedia.org (Commons Creative – free)

Lasă un comentariu