O experienţă înfricoşătoare a unei turiste în Mary King’s Close, una dintre cele mai bântuite zone de pe planetă!


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Am găsit pe un forum, experiența unei femei într-unul din cele mai bântuite locuri de pe planetă: Mary King’s Close, din Edinburgh (Scoţia). De pe Wikipedia aflăm că Mary King’s Close este un tunel aflat sub clădirile din vechiul oraş al Edinburgh-ului, numele său provenind de la Mary King, fiica avocatului Alexander King (din secolul al XVII-lea), care avea câteva proprietăţi în zonă. Tunelul a fost apoi demolat şi închis publicului mulţi ani până recent, şi asta din cauza reputaţiei sale ce stârneşte groaza: poveşti cu crime, fantome, victime ale ciumei. Mary King’s Close a fost o stradă publică şi, la un moment dat, pentru ca ciuma să nu se mai răspândească, ea a fost pur şi simplu închisă, sigilată, construindu-se deasupra ei o altă stradă.

Acum, revenind la ceea ce spuneam la început… iată ce ne povesteşte femeia ce i s-a întâmplat în timp ce vizita zona turistică şi deschisă acum publicului:

„În timp ce ghidul nostru ne explica unele lucruri, am simţit deodată o greutate mare care apăsa pe piciorul meu cel stâng, ca şi cum pe el se afla ceva”.

Oare o victimă a ciumei din trecut i se agăţase de piciorul femeii?

„În acelaşi timp, şi persoana cu care mă aflam a simţit şi ea o presiune la nivelul braţului. Şi totuşi nu se afla nimeni în jurul nostru.”

Aşadar, nu a fost doar o iluzie, dacă acelaşi lucru se întâmplă la două persoane…

„Apoi, ghidul nostru a început să ne vorbească despre o fantomă pe nume Annie, care ar fi fost observată de mai mulţi turişti de-a lungul timpului. Ea ne-a spus că unii din turişti au simţit cum piciorul sau braţul lor le era tras.”

Deci, fantoma Annie era de vină pentru greutatea simţită la nivelul mâinii sau piciorului!

Tot pe acelaşi forum, femeia povesteşte cum într-una din încăperile din Mary King’s Close (încăperea nr.16), ar fi simţit o energie puternică… observând apoi imaginea fantomatică a unui bărbat înalt, slab, cu părul negru.

A fost vreunul din voi pe acolo? Eu unul m-aş duce pe acolo, când o să am ocazia…

P.S. În august 2010, am mai scris un articol despre o fantomă în Mary King’s Close (https://www.lovendal.ro/wp52/misterioasa-fantoma-cu-par-blond-din-mary-kings-close/).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock