Misterioasa fantomă cu păr blond din Mary King’s Close

  •  
  •  
  •  
  •  

Fantoma din Mary King's CloseAngajaţii din cadrul complexului Mary King’s Close (Edinburgh, Anglia), una dintre cele mai ciudate atracţii turistice britanice, au rămas absolut înmărmuriţi, după ce o figură fantomatică a apărut în două fotografii de turişti diferiţi, anunţă site-ul STV. În cele două poze apare o femeie cu păr blond, care, în mod categoric nu e o vizitatoare, susţin angajaţii complexului, după ce au analizat detaliat fotografiile.

Salariaţii complexului au fost pentru prima dată alertaţi de fantoma misterioasă şi nepoftită în octombrie 2009, atunci când un vizitator de la Mary King’s Close a întrebat personalul cine este acea femeie blondă. Câteva săptămâni mai târziu, aceeaşi întrebare a pus-o un alt turist (diferit de primul), ceea ce i-a pus adânc pe gânduri pe angajaţii complexului de Edinburgh. Începând de atunci, ei i-au întrebat pe toţi vizitatorii despre acele apariţii ciudate şi au prelungit orarul de vizitare până noaptea târziu, în încercarea de a rezolva misterul.

Lisa Robshaw, purtător de cuvânt al lui Mary King’s Close a declarat: „Sperăm să putem desluşi misterul. Mult timp, noi am fost asociaţi cu poveşti supranaturale şi inexplicabile. Au fost semnalate nenumărate figuri fantomatice în păienjănişul de încăperi şi colţuri ale complexului, şi au fost raportate numeroase zgomote ciudate. Prin prelungirea orarului de vizitare până la miezul nopţii, sperăm ca imaginea fantomatică să apară din nou”.

Robshaw a mai adăugat faptul că personalul a analizat mult timp acele fotografii şi nu a putut ajunge la o concluzie satisfăcătoare. „În ambele poze apare imaginea fantomatică a unei femei blonde, pe care n-o putem explica, şi, odată date publicităţii aceste poze, sperăm ca cineva să ne poată ajuta”.

Mary King’s Close reprezintă un complex subteran imens aflat în oraşul Edinburgh. El a fost închis publicului mulţi ani de zile, fiind plin de poveşti cu fantome şi crime, mituri şi victime ale ciumii abandonate aici.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner