O blondă se fotografiază în bucătărie cu o fantomă care îţi lasă fiori reci pe spinare


Voi mai credeţi în fantome sau nu după ce vizionaţi imaginea din stânga articolului, pe care am primit-o pe email? Asta dacă nu a fost cumva “photoshopată”… Căci, dacă asta e poza originală, fără a se fi umblat deloc la ea, atunci este cu adevărat înfiorătoare. Dar, dacă cineva prelucrat-o, atunci problema se schimbă.

Aşadar, în emailul primit nu mi se dau prea multe detalii; deşi am trimis câteva reply-uri la destinatar, în care îi ceream mai multe informaţii, acesta nu mi-a mai răspuns deloc. Aşa că nu rămân decât cu cele câteva informaţii din singurul email:

* Poza a fost făcută în noaptea anului nou 2011/2012;

* Cea din imagine e fosta sa iubită, poza fiind făcută de una din prietenele sale;

* Locaţia imaginii este bucătăria noului apartament unde s-a mutat iubita sa;

* Fotografia a fost realizată cu un telefon mobil HTC Sensation (care avea un senzor de imagine de 8MB, ceea ce era foarte bine pentru un telefon din anul 2011);

* În dreapta imaginii, pe dulapuri, apare chipul unei fantome. Pare a fi un bărbat, de vârstă medie, cu o mică chelie în faţă. Oricum, figura sa este absolut înfricoşătoare!

Repet, dacă nu e trucaj, îţi lasă un fior rece pe spate.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO