Un document secret CIA prezintă arestarea de către ruşi a 4 extratereştri! Cum arătau şi ce s-a întâmplat cu ei?


Din cartea excepţională apărută în anul 1998 şi intitulată The Soviet Ufo Files: Paranormal Encounters Behind the Iron Curtain” (adică „Dosarele sovietice OZN: întâlniri paranormale dincolo de Cortina de fier” – o puteţi cumpăra pe Amazon.com), am găsit un document secret CIA despre întâlnirea ruşilor cu extratereştrii, în ianuarie 1985. Povestea pare a fi desprinsă din filmele SF, dar se pare că e chiar realitatea (vedeţi la finalul articolului documentul secret CIA).

12 ianuarie 1985: s-a raportat o întâlnire cu o presupusă navă spaţială extraterestră a militarilor sovietici de la Ceremchovo. OZN-ul a aterizat la nord-vest de locul ICBM Ceremchovo 62 (Saskylach-Kovo). A avut loc un schimb de focuri, iar militarii sovietici au împuşcat unul dintre ocupanți.

După incident, alţi ocupanți ai navei au găsit ocupantul rănit și au revenit la ambarcațiunea lor. O rază de lumină a ieșit din navă și a lovit un jeep militar sovietic M40, vaporizând complet vehiculul. Niciun personal militar sovietic nu se afla în jeep în timpul atacului.

Personalul militar sovietic a tras de mai multe ori în nava spaţială. Odată lovită, nava a căpătat o culoare albastră-verzuie. Ocupanții ambarcațiunii, patru la număr, au ieșit din navă și au fost luaţi în custodie de către personalul militar sovietic. Ocupanții au fost transportați la cazarma militară Saskylach-Kovo și au fost reținuţi acolo.

Ocupanţii navei erau îmbrăcaţi într-un costum etanș de culoare gri. Toți pasagerii păreau să arate la fel. Aceştia au fost descrişi astfel: înălțime: 1 metru, greutate: 25 kg, niciun fir de păr, patru degete la mâini, picioare înguste, fără degete la picioare. Ochii le erau supradimensionaţi în comparație cu dimensiunea capului lor, care avea formă de pară. Nu au fost observate urechi. Gura constat doar dintr-o fantă mică. Un nas mic a fost observat, dar fără nări.

Ocupanții au fost interogați, dar ei păreau că nu înţeleg limba rusă. O serie de alte limbi au fost încercate, inclusiv engleză, franceză, germană și spaniolă. Ocupanții ambarcațiunii nu au răspuns.

24 de ore după ce ocupanții au fost reținuți în interiorul unei închisori sovietice, au dispărut. Ambarcațiunea, care a fost păzită de către personalul militar sovietic, a dispărut şi ea.


Lasă un comentariu