Un secret nedezvăluit de Wikileaks: CIA şi Pentagon-ul au împrumutat tehnologia călătoriei în timp de la Vatican


Cu câteva zile în urmă, un comunicat Wikileaks susține că CIA foloseşte televizoarele și smartphone-urile pentru a asculta conversațiile oamenilor. Însă, un hacker australian spune că CIA foloseşte tehnologia călătoriei în timp pentru a manipula timpul.

Alfred Lambremont Webre, autor al unui număr de cărți de călătorie de timp, a declarat pentru Daily Star Online că informaţiile Wikileaks nu includ şi programele secrete care permit oamenilor să călătorească înapoi și înainte în timp. Însă Webre consideră că acum este momentul potrivit pentru a vorbi despre ele.

Aşa cum spune Webre (dar cum spuneam şi eu într-un articol din 2016 – Vaticanul ar ascunde încă un mare secret: o maşină a timpului autentică, construită de un călugăr iezuit! Cu Cronovizorul s-ar fi filmat crucificarea lui Iisus Hristos!), Vaticanul ar deţine o maşină a timpului, denumită „Cronovizorul”, ce a fost construită în 1950 de către un călugăr benedictin, pe nume părintele Pellegrino Ernetti. Maşina timpului permite utilizatorului să acceseze „urmele” lăsate de evenimente din trecut şi constă dintr-un ecran pe care e afişată o imagine şi sunt auzite sunete, astfel încât utilizatorul poate „vizualiza” o fereastră a trecutului.

Ca centru istoric al puterii, Vaticanul menține un control strict asupra tehnologiei călătoriei în timp, acordând numai statelor loiale acces la secretele lor. Agenția Centrală de Informații (CIA) din Statele Unite, care a contribuit la fondarea Vaticanului modern este, de fapt, „serviciul secret iezuit”, susține Webre. Ceea ce Vaticanul a făcut este oferirea tehnologiei de călătorie în timp Pentagonului şi CIA-ului, începând cu sfârşitul anilor 1960.

CIA a văzut imediat că această tehnologie ar putea fi folosită în scopuri politice, spune Webre. Aşa că CIA a stabilit un program la sfârșitul anilor 1960 pentru a obține cunoștințe despre viitorul politic al SUA. Cu ajutorul „Cronovizorului”, viitorul preşedinte al SUA era dezvăluit înainte. Şi mai şocant, Vaticanul ar fi oferit tehnologia „Cronovizorului” şi Marii Britanii.

Webre este absolvent de Drept al Universităţii Yale, avocat, dar şi editor al site-ului de conspiraţii „Exopolitics”.

Sursa: dailystar.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO