Înainte de a muri, un fost cercetător american face dezvăluiri incredibile despre OZN-uri şi extratereştri, ţinuţi captivi de guvernul american în „Zona 51”!


BoydBoyd Bushman, un om de ştiinţă renumit, cu puţin timp înainte de moartea sa, a acordat un interviu în care dezvăluie câteva din secretele „Zonei 51”, celebra bază militară subterană secretă situată în Nevada (SUA). Dezvăluirile sale sunt mai mult decât senzaţionale şi, exceptând doar cazul în care Bushman s-a „sclerozat”, nu am avea motive serioase pentru care să nu-l credem.

Între timp, Bushman a murit, pe 7 august 2014, la vârsta de 78 de ani, dar, înainte de a muri el a dezvăluit o parte din ceea ce se întâmplă în interiorul acestei Zone 51. Boyd a fost cercetător principal pentru compania Lockheed Martin, ce activează în inginerie aerospaţială şi militară. În timpul carierei sale de peste 40 de ani, Boyd a obţinut nenumărate brevete din partea unor companii ca Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments şi altele.

Bushman credea că informaţiile din „Zona 51” trebuie spuse oamenilor, pentru a afla adevărul şi a vedea cu ochii lor ceea ce se întâmplă în camerele cele mai secrete din această bază subterană secretă. Potrivit cercetătorului american, în interiorul Zonei 51 se află o mulţime de OZN-uri şi extratereştri, ce sunt analizaţi de către oficialii militari. Bushman a spus că tehnologia acestor extratereştri este atât de avansată, încât aceştia se pot deplasa cu OZN-urile lor cu o viteză mai mare decât viteza luminii.

Una dintre rasele extraterestre care operează pe Pământ provine dintr-o planetă îndepărtată aflată la o distanţă de 68 de ani-lumină faţă de sistemul nostru solar. Aceşti extratereştri sunt nişte umanoizi ce au o înălţime de circa 1,50 de metri, o vârstă de aproximativ 230 de ani, iar la membre au tot 5 degete, care însă sunt lipite exact ca la raţe. Aceste fiinţe comunică foarte uşor prin telepatie.

Boyd Bushman a mai făcut o dezvăluire interesantă: în „Zona 51” nu se află doar personal american, ci şi cu oameni de ştiinţă ruşi şi chinezi, ceea ce înseamnă că aceste 3 supraputeri (SUA, China şi Rusia) au colaborat pentru a ascunde adevărul oamenilor pentru existenţa extratereştrilor.

În cadrul interviului, Bushman a arătat mai multe poze făcute în interiorul „Bazei 51”, în care se pot vedea mai mulţi extratereştri, drept dovadă a spuselor sale.

Boyd1

Boyd2

Boyd3


Lasă un comentariu