De pe site-ul kgov.com aflăm o poveste foarte interesantă care demonstrează clar că în lume există o conspiraţie pentru a nu afla adevărata istorie a lumii.
Mark Armitage a fost un om de ştiinţă care a fost concediat de la Universitatea de Stat din California (SUA), pentru că a „îndrăznit” să publice nişte fotografii extraordinare ale unor ţesuturi moi de la un Triceratops. Conform oamenilor de ştiinţă „oficiali”, Triceratops a fost un dinozaur erbivor care ar fi trăit în Cretacicului Târziu, în urmă cu 68 sau 65 de milioane de ani în America de Nord. El ar fi fost unul dintre ultimii dinozauri apăruți înainte de dezastrul cauzat la sfârșitul Cretacicului care a dus la dispariția lor.
Aşa cum Mark Armitage a vorbit la Real Science Radio, împreună cu gazda show-ului radiofonic, Bob Enyart, el ar fi putut fi concediat din universitate pentru că deţinea dovezi care arătau că în oasele excavate de dinozauri ar fi găsit ţesuturi biologice „vii”, ca vase de sânge şi aminoacizi. De ce e atât de important acest lucru? Pentru că, din experienţa avută cu mumiile egiptene, oamenii de ştiinţă ştiu faptul că 10.000 de ani este limita supravieţuirii moleculelor biologice. Cum acestea au fost găsite la scheletele de dinozauri, aceasta înseamnă că dinozaurii n-au dispărut acum câteva zeci de milioane de ani (cum tot suntem învăţaţi), ci acum maxim 10.000 de ani!
Într-un articol publicat în anul 2010 pe site-ul New Scientist, oamenii de ştiinţă au rămas uimiţi cum au pătut găsi fragmente de ţesut moale într-un schelet de dinozaur, Archaeopteryx, care se presupune că ar fi trăit acum 150 de milioane de ani: „E uimitor cum chimia a reuşit să păstreze ţesutul timp de 150 de milioane de ani,” a spus Roy Wogelius, geochimist la Universitatea din Manchester. Ca întotdeauna, ştiinţa în loc să pună la îndoială teoria principală (cea că dinozaurii au trăit acum peste 65 de milioane de ani), încearcă să găsească explicaţii bizare şi ridicole care să susţină această teorie.
La fel şi site-ul National Geographic News vorbeşte într-o ştire din 2009 despre prezenţa unor globule roşii în oasele unui Tyrannosaurus rex, care se spune că ar fi trăit acum 68 de milioane de ani! Dar, un ţesut biologic viu nu poate supravieţui zeci de milioane de ani! Vreo explicaţie ceva pentru această descoperire? Chimia e de vină… sau poate materialul a fost contaminat… Penibil deja!
Oricum, vă rog să recitiţi articolul meu complet din 2010 în care am demonstrat cu argumente ştiinţifice că dinozaurii au trăit odată cu oamenii în urmă cu câteva milenii (Dinozaurii au trăit împreună cu oamenii, şi nu în urmă cu sute de milioane de ani). Ştiinţa nu poate recunoaşte acest lucru pentru că astfel ar cădea întreaga teorie evoluţionistă darwinistă, ceea ce ar fi inacceptabil şi ar arăta că biologii s-au înşelat timp de un secol şi jumătate. Cine şi-ar asuma acest lucru?